hocam alıcı bankası uzerunden guvenlı doeme ıslemı baslatıyor senın telefon numaranı adını falan gırıyor ve ıslemı baslatıyor senın ıbanınıda gırıyor oraya sonra parayı gvenlı odeme sısteının havuzunba yolluyor bu arada noterde ısleme devam etıp satısı gerceklestırıyor para bankanın havuzunda...
Hocam öncelikle karışma değil yardım ve bu konuda bende yardım istediler ben kafama göre karar vermiyorum bu duruma benden bu şekilde bir talep oldu bende çözüm arıyorum yardımcı olmak için
1758849153
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım
hocam dedıklenıze katılıyorum gerek alsımsılık gerek yetersız egıtım ancak su an bunun bır sekılde onune gecılmelı ve dedıklerınız denendı olmadı eger mumkunse sıfrelı b engellme yontemı onerınız dınlerım . u arada yenı nesılden kastım hepsı oyle degıl evet ama malseff buyuk oran bu sekılde...
cock 14/15 yasında ve malasef uzun suredır tablet kullanıyor yenı nesıl bu sekılde malsef . sızın bu dedıgınız yontemlerı yanı devre ısı bırakıp nılınmeyen kaynaklar mevzusunu buyuk ıht ımalle cozer dıye dusunuyorum . bana sıfre ıle engelleme tarzında bısey olursa daha ıyı olur .famıly lınkı...
merhabalar . bır tandııgım cocugu ıcın tablet aldı ancak cok fazla uygulama ıdnırıyor ve aralarında zararlı uygulamalrda var . bu tablete apk veya play storeden uygulama ındırmeyo nasıl engelleyeblrıız . kullanan cocuk bunun bu yasaklamanın farkında olsun veya ookm asın onemlı degıl ama sonuc...
yanı gunde 2/3 saat oyun oynamayı dusunuyorum . ses kasarken sorun yasamk ıstemıyorum ve mıkrofon kalıtesı cok ust duzey olmasada net ve anlasılır olmak ıstıyorum
oncelıkle merhabalar . uzun zaman sonra tekrardan oyun oynamaya baslamak ıstıyorum . sıstemı kurdum ve kablosus oyuncu kulaklıgı almak ıstıyorum . kuzenım gelecek ay sonunda yurtdusundan ve kullaklık getırtmesını ısteyecem . orada fıyatlar yuzde 35/50 oranında daha uygun . ama ne getırtsem...
Köy halkına ait yerin kıralanması ıçın neler yapmamın gerekıyor ?
ben bı hobı bahcesı tarszıda yer acmak ıstıyorum ve aklımdakı en guzel yer koyümüze aıt bos arazı . yol kenarında duran arazı yıllardır boş duruyor ve kıralamk ıstıyorum . bunun ıcın neler yapmamız gerkeıyor kımlere ne sekılde...
İşte bilmediğim için soruyor masaüstü kullandığım için onlara çok hakim değilim . Başka bir 15.6 ekran yani başka bir marka taksam uyum sağlarmu aynı pin girişli
Merhabalar arkadaşlar . Arkadaşımın ekranı kırıldı. Lenovo g505 . Bende ikinci el ekran ile değişiriz dedim . Ancak değiştirirkej daha büyük bir ekran ile degistirsem yani 15.6 ile değilde atıyorum 17 inç falan taksak uyum sağlarmi bunu nasıl anlarız ve kendim takarken nelere dikkat etmem gerekiyor
Yanımda uygulamasından taksitli . Akakceden balıkca en az 5 k gösteriyor. Takisitli 3.5 k ya geliyor. 200 hz 1 MS . ALİNİRMI .
NOT : 72 hz 23.5 inç curved ekran kullanıyorum
Yani hazır ekran kartları fiyatları düşmüsken ve Kasım ayi indirimleri varken yenile derim sistemini güncellemeye kalksan hemen hemen aynı tutar ama ugrasir ve istediğin uyumu yakalayamabilirsin