efztrk isimli üyenin son içerikleri

1. efztrk

Yardım Hiçbir cihazda Google servislerine erişemiyorum

İkisi de işe yaramadı maalesef
  2. efztrk

Yardım Hiçbir cihazda Google servislerine erişemiyorum

Merhaba bugün sabahtan beri telefonumdan mobil veri ile youtubeye giremiyordum az önce WiFi bağlantım teknik bir sorun sebebiyle kesildi ve bilgisayara da bu sebeple mobil internetimi bağladım yine de youtubeye erişemedim telefondan açmak için uğraştım olmadı ardından play storede güncellemeleri...
  3. efztrk

🔥İndirim IPad 11. Nesil A16 15.769 TL

Eğer ders ve günlük kullanım için alacaksan air ile arasında pek bir fark hissetmezsin ikisi de 60hz ve günlük kullanımda işlemci gücü önemli değil eğer bütçe varsa bir önceki nesil m2 işlemcili pro veya güncel pro modeli düşünülebilir ekran inanılmaz fark ediyor 1.5 yıldır kendim de bu modeli...
  4. efztrk

YKS başvurusu için kimliğe fotoğraf ekleme süreci

Selamlar son başvuru tarihi 3 mart olan YKS sınavı için kimliğimi fotoğraflı olacak şekilde yenilemek istiyorum şu anda kimliğimde fotoğraf yok değiştireceğim cuma günü kimliğime fotoğraf ekletsem pazartesi gününe kadar başvuru yapabilir miyim? kimlik kartının fiziksel olarak elime geçmesi mi...
  5. efztrk

Mediamarkt alışveriş sorunu

Maalesef
  6. efztrk

Hayır kart limitinde de sorun yok ben de daha önce mediamarketten defalarca alışveriş yaptım ancak başıma ilk defa geldi.
  7. efztrk

Evet her yerde kullandığım kartlar media markette çalışmıyor ben de şaşırdım. Tuhaf
  8. efztrk

Selamlar media marketten bir ürün almaya çalışıyorum 4 farklı kart ile ve değişik hesaplarla ödeme yapmayı denedim ancak her seferinde Ödeme reddedildi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. şeklinde bir hata alıyorum hem banka ile hem de media marketin müşteri temsilcisi ve mağazası ile görüştüm...
  9. efztrk

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Merhabalar ANC özelliği iyi olan bassları kuvvetli ses kalitesi iyi bir kulak içi kulaklık arıyorum çok fazla seçenek var tavsiye verirseniz çok sevinirim. Bütçem maksimum 3500 tl
  10. efztrk

🔥İndirim Creative Aurvana Live SE Kafaüstü Kulaklık - 327 TL trendyol

Kulaklık şimdi geldi fiyatına göre efsane 1-2 tane daha alacağım konu sahibine teşekkür ederim
  11. efztrk

Forza Horizon 5 kasma sorunu

bu ayar nereden yapılıyor?
  12. efztrk

Evet önceden böyle bir sorun yoktu
  13. efztrk

Merhaba Forza oynarken ilk 5-10 dakika 165 fps sabit alıyorum ancak daha sonra fps 50 ye ardından bir 5dk sonra 30 a sonra da 15 e düşüyor ve ekran kartı kullanımı giderek düşerek 25e kadar geriliyor sistemim 3060Tİ - R5 5600 defalarca silip yüklememe internetteki çoğu yöntemi denememe rağmen...
  14. efztrk

❌İndirim Bitti! 🔥 Zealsound RGB USB kondenser pop filtreli mikrofon vergi dahil 379tl 🔥

Selamlar ürün bugün elime ulaştı fiyatına göre malzeme kalitesi ve ses kalitesi 10/10 tripodunu çok beğendim RGBler de gayet tatlı kapatılabilmesi güzel ben dip ses duyamadım buna uyumlu bir stand önerebilir misiniz?
  15. efztrk

🔥Xiaomi Mi 3 Lite Elektrikli Scooter 11.199₺ 🔥

bende pro var o bile full şarj yokuş çıkamıyor ortalama 20km yol yaparsın full gazda kilom seninle hemen hemen aynı ama çok keyifli alet bu fiyata alınır gibi
Geri