Merhaba bugün sabahtan beri telefonumdan mobil veri ile youtubeye giremiyordum az önce WiFi bağlantım teknik bir sorun sebebiyle kesildi ve bilgisayara da bu sebeple mobil internetimi bağladım yine de youtubeye erişemedim telefondan açmak için uğraştım olmadı ardından play storede güncellemeleri...
Eğer ders ve günlük kullanım için alacaksan air ile arasında pek bir fark hissetmezsin ikisi de 60hz ve günlük kullanımda işlemci gücü önemli değil eğer bütçe varsa bir önceki nesil m2 işlemcili pro veya güncel pro modeli düşünülebilir ekran inanılmaz fark ediyor 1.5 yıldır kendim de bu modeli...
Selamlar son başvuru tarihi 3 mart olan YKS sınavı için kimliğimi fotoğraflı olacak şekilde yenilemek istiyorum şu anda kimliğimde fotoğraf yok değiştireceğim cuma günü kimliğime fotoğraf ekletsem pazartesi gününe kadar başvuru yapabilir miyim? kimlik kartının fiziksel olarak elime geçmesi mi...
Selamlar media marketten bir ürün almaya çalışıyorum 4 farklı kart ile ve değişik hesaplarla ödeme yapmayı denedim ancak her seferinde Ödeme reddedildi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. şeklinde bir hata alıyorum hem banka ile hem de media marketin müşteri temsilcisi ve mağazası ile görüştüm...
Merhabalar ANC özelliği iyi olan bassları kuvvetli ses kalitesi iyi bir kulak içi kulaklık arıyorum çok fazla seçenek var tavsiye verirseniz çok sevinirim. Bütçem maksimum 3500 tl
Merhaba Forza oynarken ilk 5-10 dakika 165 fps sabit alıyorum ancak daha sonra fps 50 ye ardından bir 5dk sonra 30 a sonra da 15 e düşüyor ve ekran kartı kullanımı giderek düşerek 25e kadar geriliyor sistemim 3060Tİ - R5 5600 defalarca silip yüklememe internetteki çoğu yöntemi denememe rağmen...
Selamlar ürün bugün elime ulaştı fiyatına göre malzeme kalitesi ve ses kalitesi 10/10 tripodunu çok beğendim RGBler de gayet tatlı kapatılabilmesi güzel ben dip ses duyamadım buna uyumlu bir stand önerebilir misiniz?
bende pro var o bile full şarj yokuş çıkamıyor ortalama 20km yol yaparsın full gazda kilom seninle hemen hemen aynı ama çok keyifli alet bu fiyata alınır gibi