Kroniği cok olanları söyledim hocam. Bennduan bilgisayar alacak olsam ya asus rog alırum ya da lenovo düşünürüm. Bi ihtimal monsterin yeni modellerine...
Hocam victus alma hem kendim deneyimledim hemde çevremden gördüğümü iletiyorum laptopun kronik sorunları ile baş edilmiyor. Şarja takmadıgın zaman ekran...
ASUS ROG STRIX G16 modelinin i7 13650HX, RTX 4060 ekran kartlı olan versiyonu dikkatimi çekti. Bu bilgisayar hakkında öneri, görüşlerinizi ve deneyimleyen...
Tamamdır teşekkürler, peki bu predatorünn kötü bi yanı var mı bildiğin? Bazı forumlarda aniden fps düğüşü, kasma,klavye izi ekrana cıkıyor kapat aç yaptıkca...
Işık sızması acer markasında iadeye kabul edilmiyor diye biliyorum zaten bilinen bir şey oldugu için. Aynı özelliklerde i9 13 rtx4070 32ram 1tb ssdli...
Bütcem 65k falan max 70 72 bandına çıkabilirim bugun içerisinde almam gerek ne önerebilirsiniz
1725171274
Acerin ekranında ışık sızmaları varmış kullanıcı...
Ürünlerin özellikleri hemen hemen aynı gibi duruyor. Hangisi daha iyidir kalitelidir bilemedim. İçimden msi gibi geliyor ama aceri de es geçmek istemiyorum...