abi teşekkür ederim gayet yardımcı olmaya çalışmışsın ama ben çok kararsız kaldım bursa nilüfer ilker sokakta oturuyorum lgs puanım 335 obp puanım ise 91 nokta bişey bişey bana yakınlık ve eğitim seviyesi olarak gidiş kolaylığı/okul eğitim seviyesi gibi birşeyler önerebilirmisin
Merhaba arkadaşlar ben yeni 9 sınıfa geçtim bursa nilüfer taraflarında yaşıyorum liseye geçicem ve meslek lisesinden bilişim bölümüne girmek istiyorum ama ne seçiceğim hangi okulu seçiceğim hakkında hiçbir fikrim yok lgs den 335 puan aldım bazı liselerde otomotiv falan yazıyor bu o liselerde...
bende turbox h61c anakart var burda ne 4 ne 8 ne de 6 ekran kartı güç kablosu yeri yok o yüzden hangi kablo dönüştürücüleri ile düzeltebilirim hangisi mantıklı ve performanslı olur bu arada internette güç kablosu dönüştürücüleri hep bilinmiyen markalar bilindik marka bildiğiniz bir şey varsa link...
iki gün önce kulaklığımı düşürdüm ve usp portum yamuldu tornavidayla düzeltiyim derken bi an tornavida içine girdi kıvılcım çıktı ve bilgisayarım kapandı açıyorum fanlar ışıklar her şey var ama ekrana görüntü gelmiyor apu çalıştırdım ama yinede ekrana görüntü gelmedi yardımcı olursanız sevinirim...