Ege123455 isimli üyenin son içerikleri

1. E

iphone magsafe satılıyormu

Merhaba iphone magsafe almak istiyorumda gittiğim apple mağzalarında bulamadım internette yok satışı bittimi satışı devam ediyorsa nerden alabilirim
  2. E

Monitöre Geç Görüntü Geliyor

4 ms flnsa geç gelmesi normal değilmi?
  3. E

oyunlarda geç geliyomu monitör hiç girip baktınmı
  4. E

monitörün kaç ms?
  5. E

Valorant Düşük FPS Sorunu

istersen format at sonra lazım olanları yükle daha iyi olur pcden bazı uygulamalar kaldırılmıyo bende riot client bazen kaldırılmıyo format atmayı bilmiyosan youtubeden araştırarak yap
  6. E

4000 TL Civarı Monitör

aoc alınır bence kaçırma
  7. E

Valorant Düşük FPS Sorunu

eğer bilgesayarında çok fazla uygulama varsa ondan olabilir aynısı bendede olmuştu içine çok şey yükledikten sonra kasmaya başladı format atınca tekrardan yüksek fps almaya başladım
  8. E

red switch %60 klavye

merhaba red switch %60 klavye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim fiyat:2000-3000
  9. E

Monitör seçimimde yardımcı olabilir misiniz?

240 hzde yi bende 240 hz 1 ms var 360 hz monitöre geçicem ama sadece fps oynadığım için geçicem hikaye ve fps oynicaksan 240hz 2 k alman daha iyi olur
  10. E

o zaman 360 hz alabilirsin Dell alienware iyidir
  11. E

e spor düşünüyosan ve rankın yüksekse 360 hz al ama daha yeni başladıysan gold plat isen 240 hz al
  12. E

Wireless kulaklık önerir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g435-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulakligi-beyaz-p-HBCV000012DT2Z sana bu kulaklığı öneririm bende var 1 senedir kullanıyorum sıkıntı yok şuan tek sıkıntısı ilk aldığımda şarjı 5 saat fln dayanıyo kullandıkça o sorunda gidiyor şuan 1 gün boyunca...
  13. E

2k 240hz arıyorum öneride buluncak varmı

uygun fiyatlı istiyorsan böyle bi monitör var...
  14. E

360 hz 0.5 ms monitör

tamamdır teşekkürler 1722338066 valoda 500 alıyo csde 360 alıyordur
  15. E

sıvı soğucumun ışığı yanmıyor

tamamdır teşekkürler
Geri