ege18 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Goodbyedpi Turkey nasıl kurulur?

Sorunu çözdüm teşekkürler, Peki şimdi nasıl kapatacağım? 1745423582 Şimdi de Kaspersky kapalı olmasına rağmen açılmıyor. Discord/Roblox.
  2. E

Winrar'ı hiç yüklemedim windows kurduğumdan beri winrar mı indirmem lazım?
  3. E

Evet Superonline ama Superonline olanları kurmaya çalışıyorum. Bende RAR olarak inmedi direkt olarak klasör olarak indi ama yönetici olarak çalıştır seçeneği çıkmıyor. Sadece bunlar:
  4. E

Goodbyedpi Turkey indirdim fakat hangisini açıcam? Techolay videosunda 2 tane falan Superonline için alternatif vardı burda 6 tane. Ben her seferinde kendim açmak istiyorum otomatik kurulu olmasın hangisini açmalıyım? Bir de güvenli değil orjinal GitHub linkinden indirdim. 1745421832 Kurmaya...
  5. E

Spider-man 2 Türkçe yama önerisi

Açmaya çalıştığımda Windows kişisel bilgilerini korudu diye uyarı verdi kuruluma devam etmeli miyim?
  6. E

Spider-man 2 Türkçe yama önerisi

Piyasada 2 tane yama var biri Anonymous biri de Calypso. Calypso ücretsiz olduğu için indirmek istiyorum. Güvenilir mi? Bazıları performans sorunu var yazmıştı o yüzden virüslü olmasından şüphe ediyorum. 1745141885 https://forum.donanimhaber.com/marvel-s-spiderman-2-turkce-yama--160600261
  7. E

Tlou daha ındırıme gırermı yoksa sımdı almalımıyım

Bilmiyorum yakın bir tarihte indirime soktuk diye indirime sokmayabilirler.
  8. E

Şuan zaten %50 indirimde.
  9. E

Yakın bir tarihte daha düşmez, Steam'de %50 indirime girmiş zaten ilkbahar indirimlerinde Epic'de %60 indirime gireceğini zannetmiyorum. Ben şahsen aldım.
  10. E

Gta 5'i iade etmeli miyim?

Sadece Story mode'u oynarim bir de sürekli ev araba alıp modifiye ederim. 1741891424 Hikayesini biliyorum dedim ama şuanda aklımda kalan sadece acilis kismi ve trevor'un annesinin olmesi. Galiba bir de oyunun sonunu biliyorum.
  11. E

O Gta Vice City'i örnek verdi. Beni sarmadi nostaljik hislerle dedi yüksek ihtimalle definitive edition'u.
  12. E

GTA 5'in hikayesinin çoğunu biliyorumdur herhalde ama oynanır mı çocukken hep izlerdim şimdi oynama fırsatım olacak, nostaljik hislerle bakıyorum dediğimde arkadaşım nostaljik hislerle oyun seni sarmaz dedi. Oyunu satın almıştım sizce iade etmeli miyim?
  13. E

EasySMX X15 neden Temu'da ucuz?

Şimdi gördüm sağolun.
  14. E

Ama şuanda adres bilgisi girmedim ödemeye geçmedim diye mi bilmiyorum ama sepette aynı fiyatta gözüküyor. 1740821901 https://share.temu.com/IIyFcceeJ2A
  15. E

EasySMX X15'e bütçen yetiyor, Temu'da yaklaşık 800TL iken Sahibinden'de 1500-1600TL arasında. Neden böylesine bir fiyat farkı var? Ayrıca şuanda Temu'da sepete eklediğimde vergi gözükmüyor ama sonradan başımı ağrıtmaz değil mi? Satıcı orjinal satıcı mı, güvenli mi?
Geri