EgeAkcakaya isimli üyenin son içerikleri

1. E

Arap Parfümü Önerisi

Normalde klasikleşmiş orijinal parfümleri kullanmaktan sıkıldım. Arap parfümleri güzel gelmeye basladığı icin ilgim buraya kaydı
  2. E

Arap Parfümü Önerisi

İlk defa arap parfümü bakıyorum. Normalde orijinal klasikleşmiş parfümler kullanıyordum ama son zamanlarda arap parfümlerine ilgim arttı 2 adet almak istiyorum benim beğendiklerim bunlar ama kör alıs yapıcam. Daha cok fresh ve meyveli kokuları severim. Önerilere açığım 1- [H3...
  3. E

Cs girilmiyor. Yoksa geliyor muu

Biliyorum hocamda belki bir umut. Patlatırlar bi anda
  4. E

Cs girilmiyor. Yoksa geliyor muu

Her zamanki gibi gene steam denetlememi yapıyor yoksa cs 2 ile ilgili durumlar mı var
  5. E

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Harbiden girmeye çalışıyorum girilmiyor ya denetleme yapılıyor her zamanki gibi ya da...
  6. E

Çözünürlük değiştirince HZ düşüyor

Hocam olurmu olmaz mı emin değilim ama nvdı denetim masasından çözünürlük oluşturdan 1280x1024 yapın mesela oradaki yenilenme hız yerini değiştirin.
  7. E

Asus Armory Crate uygulaması silinmiyor

Çözdüm hocam sağolun yinede.
  8. E

Yardım Laptop'ın İşlemcisi 90 Dereceleri Görüyor

Tamamdır teşekkür ederim. Ama yinede bi soğutma almak lazım
  9. E

Hocam peki şu anda laptop %18`unu kullanıyor işlemcinin ve derecesi tam 60 derece. Opera felan açık bir kaç sekme açık wallpaper engine felandır derken %18 oldu şuan. 60 derece iyi mi? sence
  10. E

Cihazı yaklaşık 1 ay felan oldu alalı. O yüzden termal macun yenilemesine gerek olduğunu sanmıyorum. Yada acaba kalitesiz bir macun mu kullandılar
  11. E

Öncelikle selamlar Bende Asus ROG Strix G513RM-HQ163 modeli var. CPU %100 kullanımdayken maksimum 91 dereceleri görüyor.Sizce bu değer ortalamanın üstünde bir değer mi? Altına fan almalımıyım laptop`un
  12. E

oyuncu laptop önerisi olan

Hocam bu sitenin üst tarafında laptop arşivi diye bir kısım var. İstediğiniz özellikleri girip oradan bakabilirsiniz. Piyasadaki çoğu laptop var orada
  13. E

Csgo İçi̇n Hangi̇ Mouse Alinir

Hocam bence güzel bir mouse. Ben bu fiyat bandından bahsediyorum.
  14. E

Cyberpunk 2077 Epic Games'ten alınır mı ?

Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?
  15. E

Csgo İçi̇n Hangi̇ Mouse Alinir

Şahsen bende bu ikisi arasında kalmıştım ancak Glorious Model O aldım ve çok memnunum. Şarj konusu şöyle diyeyim ben RGB`leri kapalı kullanıyorum. Kablosuz kullanımda ortalama 2 hafta felan götürüyor. Ama RGB açık kullanırsan baya bi şarj yiyiyor. Cs içinde çok güzel bir mouse. Normalde eli...
Geri