egecaliskan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bu sistem alınır mı?

kanka 7 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum 1050ti i73520m var kafayı yedirtiyor her türlü elimden çıkacak. sence daha iyi dizilir mi bu fiyata
  2. E

Bu sistem alınır mı?

dostlar sistem bu, fikriniz nedir alınır mı buradan bir arkadaş sağ olsun yardımcı olmustu ben de birazcık oynadım iyi midir?
  3. E

İTOPYA JAHREIN MERCURY ALINIR MI? (GÜNCEL FİYATI 53.674)

Hocam çok sağ olun teşekkür ederim, bu sisteme sıvı soğutucu koysam pozitif olarak çok bir fark yaratır mı?
  4. E

VATANDAN SİSTEM ALINIR MI

Evet şimdi baktım 1 Ocaktan itibaren artık iade hakkı yokmuş. Ben de bilgisayar alacaktım üzüldüm şuan.
  5. E

VATANDAN SİSTEM ALINIR MI

İnternetten alırım, sorun yaşarsan bile 14 gün iade hakkın var.
  6. E

Çözüldü✓ Mouse anakartta iken takılıyor sorun donanımsal olabilirmi?

İmlecinizi sabit bir hızla ilerletin anlık patlamalar oluyorsa sorun yüzde doksan ya mousedur ya da usb girişidir ancak sadece oyunlarda oluyorsa donanımsal olabilir.
  7. E

Çözüldü✓ Mouse anakartta iken takılıyor sorun donanımsal olabilirmi?

Hocam sorun mouse mudur yoksa donanımsal mıdır şu site'den kontrol edebilirsiniz.
  8. E

İTOPYA JAHREIN MERCURY ALINIR MI? (GÜNCEL FİYATI 53.674)

Arkadaşlar selam, bir kaç gün içerisinde 50 60 bin lira bandında masaüstü bir bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayar toplama mevzularından pek anlamadığım için biraz yardıma ihtiyacım var. Bu fiyata bu bilgisayar iyi performans verir mi? 50 60 bandında daha iyi hazır bir sistem var mıdır? Sadece...
Geri