Biliyorum hocam fakat kahve içtiğim zaman miğdem de sorun yaratıyor yürüyerek gittiğim için, her gün kullanma gibi bir düşüncem yok haftada 1 veya 2 kere.
1681854378
Bunun yanında havuç suyu içmeyi vesaire de denedim yorgun olduğum günlerde.
Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim, normalde tek kullanımlık shot alıyorum arada ama bilmiyorum
1681727448
Evet hocam öyle yapacağım ama çok kararsızlığa düştüm bir kısım kullan diyor bir kısım kullanma diyor.
Hocam 12400f amd den daha yüksek bir updrage şansına sahip 13. Nesil işlemcileri takabilirsiniz ilerdeki zamanlarda, 5600 alıp sonrada yükseltmek ister iseniz max 5900x modeline yükseltebilirsiniz oda intel 12700k modeline eş geliyor ve 13. Nesil işlemcileride geçebilecek güçte değil.
Hocam bizzat ben kullanıyorum gerektirmiyor zaten bir çok oyunu steam üzerinden oynayacağınızı var sayıyorum ve steam ın kendi kontrolcü desteği var sadece bilgisayara bağlayıp oyuna giriyorsunuz kendisi senkronize ediyor. Steam harici korsan bir oyun oynadığınızı var saydığımızda sadece ds4...
Biliyorum hocam hedefim 1 2 hafta kullanıp bir süre ara verip yeniden başlamak, teşekkür ederim öneriniz için. Ve yalımdan dolayı bşr dağlık sorunu yaşamak gibi bir sorun olmaz değil mi hocam.
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim o zaman bir paket alıp deneyeceğim ve dediğiniz şeyleri uygulayacağım anlattıklarınızda yaşımdan dolayı sakıncalı bir durum yaratacak sağlık problemi olduğunu görmedim. Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.
1681521114
Peki hocam cevabınız için teşekkür...
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim şuanda kullandığım bir tek gainer mass var onun aksine bir şey kullanmıyorum. Bir kaç haftadan sonra beş süre ara verip tekrardan başlamayı düşünüyorum vücutun alışmasını önlemek için. Bir de hocam önerdiğiniz orta segment bir pre var mıdır.
1681516289...
Merhaba 14 yaşındayım 5 aydır vücut çalışıyorum okuldan sonra çok yorgun olduğum için sporda fazla performans sergileyemiyorum ve spor öncesi kahve vesaire içtiğim zaman karnımda şişkinlik ve ağrı yapıyor sporda. Bu yüzden pwo almayı düşünüyorum. Sizce kullanmamda bir sakınca olur mu ?