Egecwnn isimli üyenin son içerikleri

1. E

Rx 5600xt'den 1080 ti'a geçilir mi?

Hocam 6000-7000 civarında 3060 12gb varsa atar mısınız? Barındırdığı yeni nesil özellikler bakımından daha mantıklı her türlü. 1723643601 Güvenilir mi sizce? Eğer öyleyse daha mantıklı bir tercih olur.
  2. E

Rx 5600xt'den 1080 ti'a geçilir mi?

Sistemime bir güçlendirme yapmak istiyorum. Fiyat araştırması yaptığımda 1080 ti fiyatlarının gayet ulaşılabilir olduğunu gördüm. Eski olması biraz düşündürmedi değil ama kendi kartımı satmam durumunda çok az eklemeyle kendisine ulaşabilecek olmam beni cezbediyor. 2. el 5000den başlayıp...
  3. E

Çözüldü✓ Note 9 açılırken çince yazılar çıkıyor

Telefonumu açmayı denedim. Sonra çince yazılar çıktı ve o ekrandan çıkamıyorum. Nasıl çıkacağım ?
  4. E

İncehesap kargo rezaleti

3070 ? Konusu bile açılmadı.
  5. E

SMX-R111 bozuldu mu ?

Bugün smx-r111 mouseuma driver kurdum. Ondan sonra driverı çalıştırınca bir anda mouseumu kontrol edememeye başladım. Tuşlar çalışıyordu ama imleç oynamıyordu. Düzeltmemin bir yolu var mı yoksa gg mi oldu ?
  6. E

Sinerji Güvenilir mi sorun çıkarır mı

Arkadaşım da yaklaşık 7-8 ay önce sinerji'den bir masaüstü bilgisayar aldı. Sorunsuz eline ulaşmıştı.
  7. E

2D Oyun yapmak için hangi program kullanılmalı?

Benim unreal dememin sebebi kodlamasının daha kolay olması. Daha önce arkadaş grubumla bir oyun üzerinde çalışırken hem unity ile hem de unreal ile yapmayı denediğimiz için bana daha kolay gelmişti. 1612114588 Anlayacağınız üzere biraz acemiyiz. Bildiğiniz kod yazmaktan kaçtık :D
  8. E

2D Oyun yapmak için hangi program kullanılmalı?

2d oyun için unity daha iyi bir seçim. Ama eğer 3d bir oyun yapılacaksa kolay kodlamasından dolayı Unreal daha iyi.
  9. E

Uzayda geçen oyun önerir misiniz

Astroneer güzel bir seçim olabilir. Güzel bir hayatta kalma oyunu.
  10. E

Snopy V5H alınır mı ?

Okulda düzenlenen bir gamejam'den 500 TL'lik bir hediye çeki kazandım. Bu parayla da bir direksiyon seti almak istiyorum. Bu fiyat bandında en iyi V5H'yi buldum. Fakat yine de birine danışmak lazımdır diye burada konu açtım. V5H iyi bir seçim mi yoksa bu fiyat bandında daha iyisi var mı ? V5H...
  11. E

Kendi Bilgisayarımı Server olarak kullanma

Şuan gayet iyi gidiyor sunucu hazır ayar yapıyorum :D. Çok sağolun
  12. E

Sürüm: 1.16.5 Modem:ZXHN H267A 1612018275 Modem superonline'ın şu kule tipi olanlarından
  13. E

Minecraft oyununda arkadaşlarımla bir serverda oynamak istiyorum. Aternos gibi siteleri kullanınca da 300-400 dk gibi bekleme sürelerine maruz kalıyorum. Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple kendi sistemimi server olarak kullanırsam bekleme sorunumuz da olmaz. Fakat nasıl yapacağımı...
  14. E

Max 8000TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi.

İşlemcisi özelleştirme bölümünden 3500 veya 3600 yapılırsa daha iyi olur. 1610958803 Bu sistem ultrada 120 fps civarı oynatır. Bende 5600 XT var 1660 super ile yakın olduğu için böyle bir yorum yapabiliyorum.
  15. E

Max 8000TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi.

Kasa 1. Monitör önerisi 2. monitör önerisi Hocam ben bunları bulabildim bu fiyat aralığında 300-500 TL aşıyor ama bütçeyi.
Geri