Suanda asus rog thor 2 850w psu ile 14700kf-4070 ti kullaniyorum guc tuketimi 400-450w arasinda sizce 5090 alip undervolt edersem ayni psu islemci ile kullanmaya devam edebilir miyim?
Herkese merhabalar. Kasa ve sivi sogutma fanlari anakarta bagli ve aura sync ile anakartin rengini degistirerek onlarin rengini de senkronize olarak degistirebiliyorum. Ayni islev guc kaynagimda da var ve ayni rgb coklayiciya takili olmalarina ragmen anakart psu yu tanimiyor ve hicbir sekilde...
Herkese merhabalar. Kasa ve sivi sogutma fanlari anakarta bagli ve aura sync ile anakartin rengini degistirerek onlarin rengini de senkronize olarak degistirebiliyorum. Ayni islev guc kaynagimda da var ve ayni rgb coklayiciya takili olmalarina ragmen anakart psu yu tanimiyor ve hicbir sekilde...
Benim satin aldigim site tc kimlik istemiyor bu ay adima gelen 5 kargo var ben ayni adreste ailemden birinin ismi ile siparis versem 5 urun limitim daha mi oluyor? Tc kimlik olmadan bu ay kac urun aldigimi nereden kontrol ediyorlar benim ismime sahip onlarca kisi olabilir adrese baksalar bir...
Benim satin aldigim site tc kimlik istemiyor bu ay adima gelen 5 kargo var ben ayni adreste ailemden birinin ismi ile siparis versem 5 urun limitim daha mi oluyor? Tc kimlik olmadan bu ay kac urun aldigimi nereden kontrol ediyorlar benim ismime sahip onlarca kisi olabilir adrese baksalar bir...
Islemci degistirirken anakart degistirmezsem ne olur? Asus h610m d d4 anakart kullaniyorum 12400f ile 14700kf ye gecersem ne gibi sorunlar yasarim veya yasar miyim?(14. Nesil bios guncellemesi almis)
Islemci degistirirken anakart degistirmezsem ne olur? Asus h610m d d4 anakart kullaniyorum 12400f ile 14700kf ye gecersem ne gibi sorunlar yasarim veya yasar miyim?(14. Nesil bios guncellemesi almis)
Babam gecen sene bulgaristandan iphone aldi onun pasaportuna kayitli benim hattim annemin uzerine kayitli onu babamin uzerine alsam telefona kendi hattimi takip kullanabilir miyim?
1692804649
Telefon kayitli bu arada
merhabalar tamamen kendime ait icinde bir suru dijital oyun bulunan ps hesabım var yeni hesaba gecmek istiyorum ama ana hesabı konsolda tutsam ana hesaptaki oyunları yan hesaptan oynayabilir miyim ve yan hesabıma kupa kazanabilir miyim
Kasaya 120mm den fazlasini sigdirma imkanim yok 120mm zar zor sigdi sizce ne gibi bir problemle karsilasabilirim veya k alip underclock yapmam mi gerekiyor gerci anakartim uyumlu degil galiba
4k oyun oynuyorum 12400f emulator kullanirken yetersiz kaliyor 13700f e gecilir mi? Suan asus ryuo 120mm(kasam mid tower uste sigmiyor egzoz fani sokup taktim) sivi sogutucu kullaniyorum oyun oynarken sicaklik 65 dereceyi gecmiyor ayni sivi sogutucuyu 13700f icin de kullanabilir miyim?