Merhaba arkadaşlar benim derdim arkadaşım Steam'den ben Epic'den Dying Light oynamaya çalışıyoruz ama beceremiyoruz. İkimizde Epic Steam linkledik arkadaşım bana Epic üzerinden oynama daveti attığında "unknown" diye geliyor ve kabul ete bastığımda ise hiçbir etkileşim olmuyor yardımınız arz...
başka sistemde ne yazar abi asıl sistemimde kullanamadıktan neyse abi kablolu kullanırız.
1756574042
zaten 500 liraya aldım kabloluda gayet güzel mouse fiyatına göre
var klavyem var ama kablolu kullandığım zamanda oluyo
1756572816
benim sistem ile senin eski sistem çok yakın sistemden dolayı mı acaba
1756572839
nasıl çözeriz abi biz bunu
Merhaba arkadaşlar iyi günler benim derdim AJAZZ 159 mousemda 2.4GHz Wireless modunda takılmalar oluyor. Sorun mousepad da değil kesinlikle mouse padı yıkadım, ütüledim denedim ama hala takılmalar oluyor. Sonra şarjı bitti mousenin kablosunu taktım baktım hiç takılma olmuyo kayış gibi akıyor. O...
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir kulaklık arıyorum. Ve bunları buldum sizce bunlar iyi midir aralarında hangisi daha alınabilir
Gamepower Kai Titanium X https://www.teknosa.com/gamepower-kai-titanium-x-manyetik-pad-siyah-gaming-kulaklik-p-788401242
JBL QUANTUM 200...
Merhaba arkadaşlar 1500 Liralık kulaklık arıyorum. Aradığım kriterler oyunlarda yeterli olsun sağ ve sol ayrımı yapabilsin, arada müzik de dinlerim bassları iyi olursa güzel olur. Yardımcı olursanız teşekkür ederim iyi günler.
Merhaba arkadaşlar malum bayram harçlığımızı topladık şimdi de harcama zamanı. Sorum basit 1500-2000 TL arası oyuncu kulaklığı arıyorum. Kablolu, kablosuz fark etrmez ama kablosuz olursa daha iyi tabii ki. Şimdiden teşekkürler iyi bayramlar.