Egel isimli üyenin son içerikleri

1. E

Logitech G29 G HUB uygulamasında çalışmıyor

@Senoly merhaba formattan sonra düzeldi artık G Hub'da direksiyonu çevirince yada pedala basınca algılıyor. Ama yine bir sorun çıktı sanırım :D. Direksiyonu 180 dereceye kilitledim YouTube'de gördüğüm kadarıyla 180'den sonra direksiyonun dönmemesi lazım ama bende 900 dereceye kadar dönüyor...
  2. E

Anladım teşekkürler formatı deniycem o zaman mecburen.
  3. E

Bende anlamadım internetten bulup indiriceksiniz ben daha fazlasını bilmiyorum dedi. Sadece 1 tane profil var oda Varsayılan ve profil değiştirme kilitli.
  4. E

@Senoly Merhaba rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Ben ürünü aldığım satıcıyı aradım ve sordum onlarda sürücüyü kurmamışsınızdır dedi. İnternetten sürücüyü aradım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
  5. E

Başka yardımcı olabilecek var mı?
  6. E

İşe yaramadı :(
  7. E

Az önce G Hub uygulamasından 270 derece yapabildim direksiyonu bende nasıl oldu anlamadım. Ama Forza 5'i açtığım gibi geri direksiyon 900 derece oldu :/
  8. E

Peki teşekkür ederim yinede. 1759234134 Başka bir form sitesinde birisi böyle bir şey yazmış sanırım tek çarem dediği gibi beklemek. "G Hub un yüklü sürümünden kaynaklı sorun yaşıyorsun bazen bende de bu yaşadıgın sorun olmuştu yeni güncel driver gelene kadar idare et şimdilik fikrim bu şekilde."
  9. E

Sağ altta Wheel angle yazıyor. Bende indirip test edicem teşekkürler. 1759233638 Olmadı bende. Dereceyi düşürdüm ama hala 900 derecede.
  10. E

Bildiğiniz G Hub gibi direksiyonun derecesini düşürebiliceğim uygulama var mı?
  11. E

Biliyorum ama direksiyonun derecesini düşüremiyorum. Forzada 900 derece direksiyon kullanmak çok zor oluyor.
  12. E

Bende PC PS4 PS5 yazıyor. Bütün modlarda denedim ama olmadı. G Hub'daki 3 tuş nerede?
  13. E

Peki direksiyonun derecesini nasıl düşürebilirim? Bazı oyunlarda ayarlar kısmında düşürebiliyorum ama Forza gibi oyunlarda direksiyon derecesini düşüremiyorum. Farklı üçüncü parti bir yazılım var mı?
  14. E

Sertlik olayı oyuna girince düzeliyor. Oyunlarda sorun yok ama G Hub'da direksiyon hiç çalışmıyor. Arcade oyunları için direksiyonun derecesini düşürmek istiyorum ama düşüremiyorum. Yada bazı tuşları değiştirmek istiyorum ama olmuyor.
  15. E

Kutucuk dediğiniz? Güç bildirimi mi? 1759231362 İkinizin de dediği olmadı maalesef :(
Geri