egemeen isimli üyenin son içerikleri

1. egemeen

Yardım Valorant hesabı kalıcı olarak askıya alındı

Riot Destekle iletisime gectim ve banimin kaldirildigini soylediler.
  2. egemeen

Hakaret etmek olmus olabilir fakat kalici ban atilcak duzeyde degil onun disinda digerlerini yapmadim yinede ticket attim bekliyorum.
  3. egemeen

Sadece bu uygulamalar
  4. egemeen

Bende anlayamadim hesabim bos bir hesapta degildi hatta icinde ekstra 2k VP de duruyordu tek bende yemedim bani arkadasimda yemis ticket attik bekliyoruz.
  5. egemeen

Valorant hesabım sebepsiz yere askıya alındı. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadığım halde böyle bir sorunla karşılaştım. Aynı banı arkadaşım da yemiş bunun sebebi nedir? Nasıl açtıracağım bu banı?
  6. egemeen

Çözüldü✓ Rust yeni güncellemeden sonra yapı ve diğer dokular bozuk görünüyor

Sorunu çözdüm yetkiliyle konuşup F1 Tuşuna basıp konsola Ekran kartın 2 GB ise memory_budget 4096 Ekran kartın 8 GB ise memory_budget 8192 yazınca sorun çözülüyor ama geçici bir çözüm olabilir sorunun farkındalarmış çözmeye çalışıyorlar. Aynı sorunu yaşayanlar için yazayım buraya.
  7. egemeen

Çözüldü✓ Masama hangi monitör standı uyar?

Merhaba, çift monitörüm var ve ayakları masada çok yer kapladığı için monitör standı almak istiyorum fakat masamın arka tarafının alt tarafı boşluk değil ve ahşap tahta ile kapalı bu yüzden sıkıştırmalı olan standları kullanamam dolayısıyla benim masama uygun bir stant var mı? Ayrıca monitör...
  8. egemeen

Çoğu düşükte ve kapalıda ama hepsini fullediğimdede sorun düzelmedi
  9. egemeen

Birden fazla kez ayrıca format attım oyun dosyalarını doğrulama ekran kartının sürücüsünü düşürme daha bir sürü farklı şey denedim fakat halen düzelmedi.
  10. egemeen

Dün Rust'ı güncellediğim de oyuna girdim normal bir şekilde oynarken bir anda görüntü bozuldu yapılar ağaçlar çimenler bulanık ve dümdüz gözüküyor bu yeni güncellemeden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi normalde böyle bir sorunum yoktu. PC bileşenlerim kötü fakat düşük FPS de görüntü bozulmadan...
  11. egemeen

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi Almalıyım?

Tamamdır teşekkür ederim sonunda karar verip alabilidim W75'i önerileriniz için sağolun.
  12. egemeen

yani bu klavyeleri W75 yerine önerebilir misiniz yoksa W75'i alıp geçeyim mi? Ayrıca böyle tek bir klavye önercek olsanız 4000 TL bandında ne olur?
  13. egemeen

Peki bu klavyeler AJAZZ AK820 marka klavye ile karşılaştırılabilir mi baktığımda rapid trigger yok daha belki başka özelliklerde yoktur bilmiyorum. 1743582911 ek75 i tip olarak çok hoşuma gitmedi FUN60 güzel fakat bütçe olarak beni aşabilir.
  14. egemeen

Oyun ağırlıklı ama gündelik derken video dizi film izliyorum ve yayın moderatörlüğü yapıyorum başka ekstra yaptığım bir şey yok 1743581650 Bende W75 düşünüyorum fakat sanırım ilk BETA sürümünde spam atma ve basılı kalma sorunu gözlemlenmiş bu sorun sonradan düzeltildi mi zaten su an alırsam ön...
  15. egemeen

FİVEM sunucu önerisi

GUNRP İstersen çete kurup vurmalı çatışmalı XXRP çok iyi hem yüksek de çekiyo boş sunuculara girip zaman öldürmeye gerek yok ayrıca NON-WHİTELİST
Geri