Valorant hesabım sebepsiz yere askıya alındı. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadığım halde böyle bir sorunla karşılaştım. Aynı banı arkadaşım da yemiş bunun sebebi nedir? Nasıl açtıracağım bu banı?
Sorunu çözdüm yetkiliyle konuşup
F1 Tuşuna basıp konsola
Ekran kartın 2 GB ise memory_budget 4096
Ekran kartın 8 GB ise memory_budget 8192
yazınca sorun çözülüyor ama geçici bir çözüm olabilir sorunun farkındalarmış çözmeye çalışıyorlar. Aynı sorunu yaşayanlar için yazayım buraya.
Merhaba, çift monitörüm var ve ayakları masada çok yer kapladığı için monitör standı almak istiyorum fakat masamın arka tarafının alt tarafı boşluk değil ve ahşap tahta ile kapalı bu yüzden sıkıştırmalı olan standları kullanamam dolayısıyla benim masama uygun bir stant var mı? Ayrıca monitör...
Birden fazla kez ayrıca format attım oyun dosyalarını doğrulama ekran kartının sürücüsünü düşürme daha bir sürü farklı şey denedim fakat halen düzelmedi.
Dün Rust'ı güncellediğim de oyuna girdim normal bir şekilde oynarken bir anda görüntü bozuldu yapılar ağaçlar çimenler bulanık ve dümdüz gözüküyor bu yeni güncellemeden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi normalde böyle bir sorunum yoktu. PC bileşenlerim kötü fakat düşük FPS de görüntü bozulmadan...
Peki bu klavyeler AJAZZ AK820 marka klavye ile karşılaştırılabilir mi baktığımda rapid trigger yok daha belki başka özelliklerde yoktur bilmiyorum.
1743582911
ek75 i tip olarak çok hoşuma gitmedi FUN60 güzel fakat bütçe olarak beni aşabilir.
Oyun ağırlıklı ama gündelik derken video dizi film izliyorum ve yayın moderatörlüğü yapıyorum başka ekstra yaptığım bir şey yok
1743581650
Bende W75 düşünüyorum fakat sanırım ilk BETA sürümünde spam atma ve basılı kalma sorunu gözlemlenmiş bu sorun sonradan düzeltildi mi zaten su an alırsam ön...