Egemen Ayar isimli üyenin son içerikleri

1. E

PC - Ekran Kartı Önerisi

Merhaba Dostlar, Aşağıda sistem özelliklerimi paylaşıyorum. Bu sistem için en uygun ve uyumlu ekran kartını önerebilir misiniz? Sistemim için yüksek performans sağlayacak ve monitörlerimi tam kapasite kullanmama imkan verecek en uygun ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Sistem Özellikleri...
  2. E

Ekran Kartı Tavsiyesi

Dostlar merhaba, bir kaç ay önce ikinci el bir sistem aldım ve birleşenler ile alakalı yardımınıza ihtiyacım var. Sistem Özellikleri ; Amd ryzen threedripper 3960x 48 çekirdek İşlemci Asus prime trx40 anakart Corsair h150i elitte capelix sıvı sogutma Corsair 2400 rpm 6 adet fan Gskilss 6x8 48...
  3. E

Amd 3960x İle Uyumlu Ekran Kartı Tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/asus-vg27aq1a-27-170hz-1ms-displayport-hdmi-wqhd-hdr10-ips-g-sync-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00000F2MAI?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 Monitörüm bu başkan 4070 serisinde önerebilileceğin marka veya model varmıdır
  4. E

Bütçe ile sorunum yok başkan sadece bu sistemi daha iyi nasıl güzelleştirebilirim. İlgin için teşekkür ederim. :)
  5. E

Dostlar merhaba, bir kaç ay önce ikinci el bir sistem aldım ve birleşenler ile alakalı yardımınıza ihtiyacım var. Sistem Özellikleri ; Amd Ryzen Treedripper 3960x Asus Prime TRX40 Corsair H150İ Elitte Gskills 48 GB Ram Samsung 980Pro 2x512 GB M2 Gigabyte 800 +80 Plus Modüler PSU Asus Rog 3x...
Geri