EgeYilmazfr isimli üyenin son içerikleri

1. E

YARDIM RYZEN 3 4300GE SÜREKLİ 100% ÇALIŞIYOR

1639863793 Merhaba evet sürekli böyle hic %99 olmuyor hep 100 boştayken bile 1639863839 Tam olarak nereyi atmaliyim
  2. E

Yokmu yardım edecek arkadaşlar
  3. E

Merhaba arkadaşlar bu neden kaynaklanır ? 1639763866 :(
  4. E

Format Ekranı Donuyor WİN 10 MSİ X470

Merhaba arkadaşlar 3 adet diğer bilgisayarlarda çalışan USB flaş bellek denedim, ama hiç bir şekilde format atamıyorum. USB belleği seçtiğimde bu ekranda donuyor lütfen yardım edin. MSİ x470 GAMİNG PLUS MAX anakartım var.
  5. E

FORMAT EKRANI MAVİ EKRANDA TAKILI KALIYOR

öyle yaptım ama olmuyor daha önceden sistemi kurduğum bellek ve ayarlardan Msi click bios 5 var Boot mode select değişmiyor ne yapmalıyım
  6. E

FORMAT EKRANI MAVİ EKRANDA TAKILI KALIYOR

Merhaba arkadaşlar Windows 10 sistemim 0xc0000098 hatası aldığı için UEFİ format atmak istedim. Ama Format flaşımı uefi şekilde boot menüsünde seçince yarı mavi yarı siyah ekran geliyor ve bir kaç dakika sonra kapanıyor format atamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım
  7. E

Sanal Linux Kurarken Windows Çöktü Ne Yapmalıyım

Kesinlikle atmak istemiyorum 🥺 başka seçeneğim yokmu 1636139043 Sağolun ama f1 e bastığımda sanırım Windows kurulu flaşa ihtiyacım var msi ekranina atiyor ve orda kaliyor altta ise f11 del vs tuşlarına basabiliyoruz ki onlarda tepki göstermiyor sanırım usb flaşa ihtiyacım var
  8. E

Sanal Linux Kurarken Windows Çöktü Ne Yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar sistemim c: (SSD) sürücüsüne kurulu. Sanal olarak D: (HDD) diskime Kali linux kurmaya çalışıyordum. VirtualBox İle Kali Linux Kurmaya karar verdim ve buraya kadar kurduktan sonra sistemi kapattım. Açtığımda ise Bu hatayı aldım. 1636137374 Yardım edicek yokmu ? 🥺
  9. E

James Donkey JD512 40 MB İLE YAZIYOR

teşekkürler <3 1636047737 sağolun <3 1636047746 teşekkürler
  10. E

James Donkey JD512 40 MB İLE YAZIYOR

Merhaba arkadaşlar ssd den, hdd ye 30 gb bir klasörü 40 mb hızla yazmam normal mi ?
  11. E

RYZEN 4300GE RADEON SOFTWARE GÜNCELLEMESİNDEN SONRA EKRAN KAYDI

Gerçekten çok teşekkürler yardımın için. Maalesef bu da işe yaramadı, ama en sonunda monitör tuşları ile dengeledim :)). Teşekkürler iyi günler
  12. E

Teşekkürler ama hala olmadı :( daha kötü oldu ve tüm seçenekler eskisinden farklı vga dönüştürücüm var bi etkisi olabilirmi ? Bugune kadar hiç sorun yaşamamıştım
  13. E

Merhaba evet denedim olmuyor :(
  14. E

Merhaba arkadaşlar, RYZEN 4300GE RADEON SOFTWARE güncellemesinden sonra ekranım sağ tarfa kaydı. Sol tarafta 5 cm ye yakın siyah boşluk kaldı, çözünürlüğü 1440x900 monitörümün ve vga dönüştürücü kullanıyorum.
  15. E

MSİ GAMİNG PLUS MAX X470 DRAGON CENTER DELTA RGB FANLARI KONTROL EDEMİYOR ?

Fikriniz için teşekkürler, ben tüm renk tonlarını görmek istiyorum açıkçası. Msi ile iletişime geçicem
Geri