Merhaba arkadaşlar 3 adet diğer bilgisayarlarda çalışan USB flaş bellek denedim, ama hiç bir şekilde format atamıyorum. USB belleği seçtiğimde bu ekranda donuyor lütfen yardım edin. MSİ x470 GAMİNG PLUS MAX anakartım var.
Merhaba arkadaşlar Windows 10 sistemim 0xc0000098 hatası aldığı için UEFİ format atmak istedim. Ama Format flaşımı uefi şekilde boot menüsünde seçince yarı mavi yarı siyah ekran geliyor ve bir kaç dakika sonra kapanıyor format atamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım
Kesinlikle atmak istemiyorum 🥺 başka seçeneğim yokmu
1636139043
Sağolun ama f1 e bastığımda sanırım Windows kurulu flaşa ihtiyacım var msi ekranina atiyor ve orda kaliyor altta ise f11 del vs tuşlarına basabiliyoruz ki onlarda tepki göstermiyor sanırım usb flaşa ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar sistemim c: (SSD) sürücüsüne kurulu. Sanal olarak D: (HDD) diskime Kali linux kurmaya çalışıyordum. VirtualBox İle Kali Linux Kurmaya karar verdim ve buraya kadar kurduktan sonra sistemi kapattım. Açtığımda ise Bu hatayı aldım.
1636137374
Yardım edicek yokmu ? 🥺
Teşekkürler ama hala olmadı :( daha kötü oldu ve tüm seçenekler eskisinden farklı vga dönüştürücüm var bi etkisi olabilirmi ? Bugune kadar hiç sorun yaşamamıştım
Merhaba arkadaşlar, RYZEN 4300GE RADEON SOFTWARE güncellemesinden sonra ekranım sağ tarfa kaydı. Sol tarafta 5 cm ye yakın siyah boşluk kaldı, çözünürlüğü 1440x900 monitörümün ve vga dönüştürücü kullanıyorum.