Neden önermiyorsun peki reis 3080 ti vs rx 6900xt karşılatırma videolarına baktım hepsinde 6900 kart 15 25 fps arası fazla alıyor
1781693957
Hikayel oyunlar fps oyunları vs oyun odaklı alacağım kasma donma sorunu yaşamak istemiyorum
Fiyatı bana çok ucuz geldi, ne diyorsunuz?
Gtx 1660 süper
İ5 10400f
16 gb ram
H410m anakart
480 gb ssd
Güzel bir kasa psu işlemci fanı
Msi 241 23.8 inç 144 hz 1ms monitör
Game power blue switch klavye
Rgb mouse pad
Hoparlör
Gamepower 7.1 titreşimli kulaklık
Burası komple 15 bine ikinci el, çok...
Yeni bilgisayar aldım ilk açılışı bu parça parça almıştım ürünleri neyse bios ekran geldi şimdi ne yapmam lazım hangi ayarı yapayım yoksa direkt kaydet ve çıka mı tıklayayım
1736262420
Yardım beyler
Asla değil. Yakamozpin.com dan bir şey sattım 3 gün önce ve çekim talebi oluşturdum aradan 3 gün geçmesine rağmen para hesabıma gelmedi desteğe yazdım bana cuma gününe kadar bekleyin dedi cuma günü olmasına rağmen gelmedi diğer tüm sitelerde aynı gün ya da diğer gün yüklenirken yakamozpin.com da...
Yakamozpin.com dan bir şey sattım 3 gün önce ve çekim talebi oluşturdum aradan 3 gün geçmesine rağmen para hesabıma gelmedi desteğe yazdım bana cuma gününe kadar bekleyin dedi cuma günü olmasına rağmen gelmedi diğer tüm sitelerde aynı gün ya da diğer gün yüklenirken yakamozpin.com da 3 gün...
Kanka 290 tl verdim ne beklemesi oyunda bile fiyatı 270 tl ekstra 20 tl daha verdim ve 1 hafta bekle diyip 2 tane aldığım 60 ucyi de bana 12 tane 10 uclik kod şeklinde atıp kendim gir diyor mantıklı mı sence?