Hocam illa apple alınacaksa se 2022 alın veya 2. el 12 bakın. 11 Gerçekten iyi bir model değil, gerek ekranı, gerekse de son güncellemesini alıp desteğinin sona ermesi. Ha bana soracak olursanız s23 alın derim 28k TL'ye.
5 yaşından büyük DSG almanızı önermem. 2011 Skoda yeti vardı, dsg mekatronik beyni bozulmuştu bu yaz, 40 bin TL masraf yaptırdı. Bu olabilecek en ufak sorunlardan biri dediler.
Kardeşim kendini ele verirsin eğer şikayet edersen. Sen niye kurallara uymuyorsun ki? Eğer sağlık sorunundan dolayı pantolon giyemiyorsan hastaneden sorununla ilgili rapor alıp okula teslim etmen gerekiyor, başka türlü öyle ya da böyle giyeceksin pantolonu.
1709235650
Bu arada insaflı...
Tasarımı daha güzel ve estetik, performans olarak eksi yanını görmedim ama artıları var deniyor (ben hiç dikkat etmedim) ve daha kullanışlı bence. Ayrıca çıkışının ardından belli bir zaman geçtiği için optimizasyon olarak çok net.
1709235022
Yeni çıkan şeyler çoğunlukla her zaman kötü başlar...
Valla ben de 15 yaşımdan beri kullanıyorum (17 yaşındayım) hiç veli onayı yapmadım; ibanım da var aktif, sözleşmeli hesabım da var. Yeni gelmiş herhalde bu olaylar.
1706381548
O veli şeyi bana da gelmişti ama görmezden gelmiştim, şuan kullanıyorum.