EGIsaac isimli üyenin son içerikleri

1. E

ARAÇ İÇİ ÖN ve ARKA KAMERA ÖNERİSİ

yani benim netten gördüğüm fiyat 4.5du ayni fiyatta evet alınır hocam, isteyen için olur hocam zaten a500s pro plusdan kamerası çok kötü değil gösteriyor mu gösteriyor net mi net benim için gerisisin çok önemi yok yani ben öyle düşünüyorum en azından uyguna almıstım ben cunku baya ama tabii ki...
  2. E

kankam onlarada baktımda bir şey değişmiyor ki? fiyat artıyor sadece onun dışında zaten senin kullanacağın özellikler belli
  3. E

ne demek) kameranın aldıgı kayıt kaliteli mi diye merak edersen video atarım kafanda rahat olur
  4. E

kanka atacağım linktekileri al geç direkt hiç düşünme kendi arabamdada montajını ben yaptım, kamera gayet güzel tam f/p başka bir şeye bakmana gerek yok hatta montajını kendin bile yapabilirsin çok rahat, veya ankaradaysan yardımcı bile olurum Arka kamera...
  5. E

YENİ KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM 2-3K

hocam önerin için teşekkür ederim
  6. E

❌İndirim Bitti! Apple AirPods Pro (2. Nesil) 7.499 TL

o nasıl fiyat be ben şu an elimdekini airpods pro 2 yi 6500'a satıyorum arkadaş
  7. E

evet
  8. E

Öneri Yazılım ağırlıklı ve birazda oyun için yüksek kalitede klavye önerisi

valla hocam takipe aldım bende tam senin dediğin gibi bir klavye istiyorum 2-3 kere konu açtım kimse dönmedi doğru düzgün
  9. E

arkadaşlar yeni klavye alacağımda hala kararsızım bütçe 2-3k arası diyelim önceki klavyem logitech g413 carbon du tuşlarda çift tıklama sıkıntısı yaşıyordum o yüzden satıp elimden çıkaracağım ucuza verip, alınabilecek güzel klavye önerir misiniz dayanıklı olabilecek mekanik vs, birde hocalarım...
  10. RTX3090 24GB 384 BIT GAINWARD PHONEIX
    Closed

Satılık RTX3090 24GB 384 BIT GAINWARD PHONEIX

Kart sağlam problemi yok bakımını yeni yaptırdım, model yükselttiğim için satıyorum
    27,000.00 TRY
  11. E

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

hocam mousepadin linki var mıdır
  12. E

Üniversite için laptop önerisi

tamam bende benzer programlar kullanıyorum, bütçen tam ne kadar hocam 30-35 arası mı ona göre atayım laptopları
  13. E

Üniversite için laptop önerisi

kanka kullanacağın bir uygulama var mı varsa söyler misin birde, almışken oyun filanda oynacak mısın?
  14. E

Bütçe 5k klavye önerisi

anladım hocam teşekkür ederim, peki g413 gibi bir klavye öneriniz var mı? 1758095662 evet fiyat uygun hocam iş içinde gayet iyi ama oyunda nasıl olur bilemedim
  15. E

Bütçe 5k klavye önerisi

hocam manyetik swtich ne oluyor bilmiyorum valla eskide kaldım ben baya, blue switch red switch biliyorum sadece :D şu an kullandığım klavye logitech g413 carbon kronik sıkıntıları çıktı mecbur klavye alıyorum, yani aslında istediğim hissiyatı güzel olsun çokta ses çıkarmasın, hem oyun için...
Geri