11 hazirandan bu yana neredeyse 5 ay oldu hala ne bir arayan var ne bir soran. İlçe müdürlüğe gittiğimde hala aynı tantana. "Yıl sonuna kadar bitmesi planlanıyor..."
Anladım dostum teşekkür ederim. Bizim burada kapanan bir tt eski binası var. Geçenlerde oranın kapısı açıktı içeri girip oradaki yetkiliye sorduğumda biraz bilgisayarı kurcaladı. 11 Ağustosa kadar bitmesinin planlandığını söyledi. Fakat kalmış 11 gün ne dairelere kadar kablo çekildi ne de kutu...
Dostum benimde binama 14 haziranda dışarıdan taşeron ekip turuncu kablo çektiler. Bu aşamadan sonra ne kadar sürdü kutunun takılması. Hayırlı olsun bu arada
Herkese merhaba.
Bugün binama fiber kablo çekildi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor. Kutu takılması dairelere kadar kablo çekilmesi vs. ne kadar sürüyor. Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyoum. Şimdiden teşekkürler.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-1ms-wqhd-freesync-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1306451468.html
1 senedir ben de 4070 ile kullanıyorum çok memnunum.
1713304070
pivot vs özelliği yok ama benim o şekil bir arayışım da bulunmadığı için bunu tercih etmiştim