ego15 isimli üyenin son içerikleri

1. E

KASAYA UYUMLU BOYUTLARDA KULE TİPİ SOĞUTUCU

Kasama uyumlu bir kule tipi soğutucu arıyorum , işlemcim i5 13400f ,kasam PowerBoost VK-P3305B , galiba 154mm ye kadar destekliyor. Diablo4 ve yeni çıkan cod oyunları tarzı ağır oyunlar oynuyorum haliyle işlemciye yük biniyor ve ısınıyor. Ayrıca Adanada yaşadığım için malum yazın çok sıcak...
  2. E

Asus TUF Gaming VG249QL3A mı yoksa AOC 24G4X bu mu alınmalı sizce

galiba öyle yapacam gibi duruyor
  3. E

Yani iki markada bence güzel kaliteli markalar ama asusun beyaz çizgi sorununu çok duydum bu modelde aoc de ise beyazı soluk gösteriyor dediler bide 8 bit olayından ötürü kafam çok karıştı . Çizgi sorunu olmasa gözüm kapalı asusu tercih ederim o ayrı mesele ama aoc markasınında kaliteli olduğunu...
  4. E

Peki aldığın asus monitörün renk kalitesi nasıl beyazları soluk sarı gibi gösterme gibi bir mevzusu var mı . Ölü piksel ghosting vs bu testlerin sonucu nasıl?
  5. E

Aoc yi niye önermiyorsun peki ? Kaliteli olduğunu okudum. Ayrıca asus monitör kullanıyorum 5 yıldır gayet memnunum tek eksiği 75hz olması
  6. E

180 hzye oc yapınca beyaz çizgi çıkıyor diyorlar sende öyle bir sorun oldu mu?
  7. E

Aoc 6 bit+ yazılımla birlikte 8 bit oluyor . Direkt 8 bit değil yani oda tam 8 bit kalitesinde olmuyor diye biliyorum
  8. E

Peki 8 bit olayı asusu öne geçirmez mi ? 2 bitin bile çok farkettiğini duymuştum . Birde indirim ne zaman itopyada indirim var galiba 5.3k civarına düşmüş bu fiyattan almalı mıyım?
  9. E

Herkese iyi forumlar. Monitör almayı düşünüyorum ama asus olanında oc ile 180hz yapılınca beyaz çizgiler çıktığını söylüyorlar aoc de iyi bir marka ama 6 bit+frc ile 8 bit oluyor ama asus direkt 8 bit bir monitör. ayrıca asusun parlaklık seviyesi 350cd iken aoc 300cd. beyaz çizgi problemi kafamı...
Geri