Senin nasıl bir insan olduğunu bilme şansım yok ama bende küçükken çok utangaç bi insandım sonra farkettim ki utangacligimim sebebi korkaklıkdı korkak olduğunu kabul etmek çok zor ama bir kere kabul edip onunla başa çıkınca eskiden ne kadar aptalmisim diyosum lisedeyken defalarca kez...
Knk akrepin bir iğnesi örümceğin iki dişi var yaraya dikkatlice baksan anlarsın ne soktuğunu eğer örümcekse muhtemelen kara dul'dur zaten Türkiye'de soktuğu yere o şekilde zarar verebilecek bir örümcek yok kara duldan başka hastaneye gitsen çok iyi normalde kara dul zehri bir insanı öldürmez ama...
Vallaha ben votka dışında kokusunu olmasan bi alkol bilmiyorum ama kokusu az fiyatında düşük olsun istiyorsan beyaz şarap içebilirsin eğer arkadaş ortamindaysan 150lik beyaz şarap artı 3 4 tane bira bunları 5 litrelik su bidonuna döküp bir güzel çalkala.
Futbol için 16 yaş biraz geç insanlar 16 yaşında profesyonel oluyor ha 16 yaşında futbola başlayıp başarılı olan yokmudur? vardır ama çok düşük ihtimal eğer spora yönelmek istiyorsan dövüş sanatlarına (Boks,mma) başlayabilirsin hem yaş olarak daha uygun hemde son zamanlarda baya popüler.
Bende kendi sistemimi gamegarajdan aldım 4 günde geldi ama bu yoğunluğa,senin bulunduğun konuma ve stok sayısına göre değişir yüksek ihtimal bir hafta içinde gelir.
https://www.superstep.com.tr/urun/adidas-team-court-kadin-beyaz-spor-ayakkabi/ef6815/
Stokda yok ama yakında gelir muhtemelen veya google lesnde arayıp kendinde bulabilirisn
Bilmiyorum ama Amerika'da değişik değişik sebeplerden bazı firmalara dava açılıp tazminat alındığını duymuştum Türkiye'de süreç aynı işliyorsa alabilirsin belki ama hapı kullandığını nasıl kanitliycaksin.
Allah'ın helal kıldıkları helal,haram kıldıkları haramdır, hakkında bir şey söylemedikleri ise serbesttir kuranda dövmeyle ilgili bir şey geçiyorumu? Hayır sevapda değil günahda hadis olayı ise peygamber dine kural koyamaz ki koyabilseydi çok saçma olurdu.
Denizden korkuyorsan suyun üzerinde durmasın suyun üstünde kalmak için çaba sarfedersen batarsın öncelikle suyun sığ yerlerinde sırt üstü kalmayı dene bir süre sonra alışırsın alıştıktan sonrada yüzmeye daha derin yerlere açılmaya başlarsın baktın yoruluyosun yatarsın suyun üstüne.
Not: Sağ...
Daha önce yaptırdınız mı bilmiyorum ama yaptirmadiysan önce yaptırmak istediğin dövmenin silinebilir bir versiyonunu yaptır(geçici dövme,boya vb) bir iki hafta öyle takıl bu surenin sonunda eğer hala hoşuna gidiyorsa yaptırabilirsin ve ilk dövmense çok iddialı bir yere yaptırmanızı önermem.
Anakart değişiminden önce denenebillecek daha farklı işlemler var yukarda bir arkadaş yazmış zaten hiçbiri sonuç vermezse anakart değişirsin ve anakart önerisinde şimdi yapmiyim bir iki ay icinde b750 anakartlar duyurulcak onlardan birini almak çok iyi olur.