Egobusch isimli üyenin son içerikleri

1. Egobusch

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerisi - Ne Alabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Geçen gün sevgililer günü yıldönümümüzde kız arkadaşıma bir karakalem tablosu hediye ettim. Tabloyu, rahmetli dedesi ve babasının fotoğraflarından birleştirerek yaptırdım ve Instagram’daki karakalemhediyem sayfasından temin ettim. O kadar duygulandı ki, gerçekten aşırı...
  2. Egobusch

Logitech MX Master 3S Skatez Sorunu Yaşıyorum

Merhabalar. Logitech MX Master 3S For Mac mouse kullanıyorum. Fotoğrafta işaretlediğim alanda kalkmalar başladı ve mouse hareketlerinde sürekli takılıyor. Bunun çözümü nedir acaba? Kutusundan yedek skatez de çıkmadı, internetten de pek bulamadım.
  3. Egobusch

Kız Arkadaşıma Ne Hediye Alabilirim?

Merhaba değerli dostlar. Kız arkadaşımla 2. yılımıza gireceğiz. Hediye seçimi konusunda çok kararsız kaldım. Geçen doğum gününde instagram'dan karakalem hediyem diye bir sayfadan tablo yaptırmıştım çok beğenmişti ama bu defa seçim yapamıyorum. Yaşı 28, genelde kitap okur ve kahve tiryakisi...
  4. Egobusch

Satılık Ürünlerim Hakkında Fiyat Önerilerinize İhtiyacım Var

Merhabalar, özel mesaj ile geri dönüş sağladım.
  5. Egobusch

Teşekkür ederim hocam, monitör garantiden sıfır geldi, sıfır gelen ürün hiç açılmadı ve kullanılmadı. 14K civarı uygun olacaktır o halde.
  6. Egobusch

Merhabalar arkadaşlar. Mac'e geçtiğim için elimde bulunan bir çok ürünü satacağım ama fiyat konusunda önerilerinize ihtiyacım var. 1- Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Ürünü garantiye gönderdim, sıfır geldi ve hiç kullanılmadı yeni gelen ürün. En düşük sıfır fiyatı 17.100₺ - 15-16...
  7. Egobusch

IPhone 16e Modeli - Video Oynatma Süresi Hakkında Sorum Var

Merhaba arkadaşlar. Apple'ın özellikle fiyat konusunda çok büyük hayal kırıklığı yarattığı iPhone 16e modelinde bir detay fark ettim ve sizlerle paylaşmak istedim. iPhone 16 Video Oynatma Süresi: 22 Saat iPhone 16e Video Oynatma Süresi: 26 Saat Ekran boyutları aynı, ekran çözünürlükleri aynı...
  8. Egobusch

İphone 11 Çok ısınıyor

iPhone cihazlarda pil sağlığı düştükçe ısınma oranı artıyor. Bu belki güncelleme kaynaklıdır tam emin değilim ama kullandığım tüm iPhone modellerinde zaman geçtikçe, pil sağlığı düştükçe, ısınma oranları hep arttı. Bu pil sağlığı kaynaklı mı yoksa güncelleme kaynaklı mı emin değilim ama bu...
  9. Egobusch

IPhone 16E Hakkında yorum konusu

iPhone 15 fiyatı: 48-49K iPhone 16 fiyatı: 53K iPhone 16e fiyatı: 48K Bu fiyatlandırmalar varken, kim gidip SE modeline 48K para öder ki? Üstüne 3-5 daha ekledikten sonra zaten 16 baz modelini alabiliyorsun, onun bir düşüğü iPhone 15'i 48K civarına alabiliyorsun. - İkinci arka kamera yok...
  10. Egobusch

Mac Mini İçin Mikrofon Arıyorum

Merhaba arkadaşlar.. Mac Mini (MacOS) ile tam uyumlu mikrofon arıyorum. WhatsApp Web Chrome üzerinden açık oluyor ve satış yapıyoruz. Bu esnada çok fazla ses kaydı gönderilmesi gerekiyor. Gecikme olmayacak bir mikrofon arıyorum, hangi marka modeli önerirsiniz acaba?
  11. Egobusch

M4 Pro İşlemciden M4 Düz İşlemciye Geçeceğim - Sorum Var

Arkadaşlar selamlar. iMac bilgisayarlarda M4 Pro seçeneği yok, gündelik kullanıcıyım ve en yoğun kullanımda seneryo bu şekilde. M4 Pro Mac Mini'den, iMac düz M4 modeline geçersem performans farkını hisseder miyim sizce? Monitör bulamıyorum Mac için, ölçeklendirme sorunu oluyor, bu yüzden iMac...
  12. Egobusch

Yurtdışı E-Bay Monitör Siparişinde Ne Kadar Vergi Çıkar

O zaman hiç bu topa girmemek daha mantıklı hocam, çok teşekkür ederim.
  13. Egobusch

Yurtdışı E-Bay Monitör Siparişinde Ne Kadar Vergi Çıkar

https://www.ebay.com/itm/234338253415?chn=ps&norover=1&mkevt=1&mkrid=711-170349-205725-0&mkcid=2&itemid=234338253415&targetid=325425753764&device=c&mktype=pla&googleloc=1012773&poi=&campaignid=20877790478&mkgroupid=159975530307&rlsatarget=pla-325425753764&abcId=&merchantid=6296724&gad_source=4&gc...
  14. Egobusch

HepsiProjeksiyon Güvenilir mi?

https://hepsiprojeksiyon.com/ - Arkadaşlar selamlar. Almak istediğim monitör sadece burada var, güvenilir bir site mi acaba daha önce alışveriş yapan ya da bilen var mı?
  15. Egobusch

Asla Mükemmelliğe Ulaşamayan Toplama Bilgisayarlar

High-End sistem toplayan adam bir üst model ekran kartına geçmek için aylarca beklemez, mevcut olanın en iyisini alır, yenisi çıkınca da onu alır update yapar, zarar edeceği 5-10K'yı dert etmez, zaten öyle adamların günlük harcamaları o rakamların üzerinde olur. Sistem toplama konusunda çok...
Geri