Egoist isimli üyenin son içerikleri

1. E

En İyi Final Sahnesine Sahip Oyunlar

Rdr2, Gow3,dl1.
  2. E

HP VİCTUS'U Ryzen 7 7840HS Olanı mı? İntel I7 13700H olanı mı almalıyım?

Ryzen 7 li pcyi yeni aldım gayet iyi bir pc soğutma da bir porblem yok performansda yok teknik veya yazılımsal bir sorunla da karşılaşmadım ryzen 7 7840hs al.
  3. E

Marvel spider man remastered Türkçe yama önerisi

Oyunu torrent indirip kurdum Türkçe yama yükleyince siyah ekranda kaldı oyun siyah ekran yedirtmeyecek bir yama önerir misiniz?
  4. E

Gow 3 nasıl indirilir?

Gow 3 oynamak istiyorum. Emulatörü kurdum şimdi oyunu ve Türkçe yaması kaldı nereden indirebilirim?
  5. E

İt takes two gamepadi algılamıyor

Dün arkadaşla it takes two oynayalım dedik oyunu epic üzerinden aldık. Gamepadi algılasın diye baya uğraştık ama bir türlü olmadı. Yapabilen var mı?
  6. E

RDR 2 200tl alınır mı??

Ben oynuyorum açıkçası o kadar sıkıcı değil.
  7. E

Ea Play oyunlar gözükmüyor

Xbox sitesinden ea play aldım 40 TL'ye. İndirdim hem ea hemde xbox ikisinde de ea in oyunları çıkmıyor ne yapa bilirim.
  8. E

Rdr 2 sorunsuz Türkçe yama önerisi

Rdr 2ye başlayacağım kutucuk sorunu olmayan ve online da ban yedirtmeyecek bir yama önerir misiniz?
  9. E

Hp victus windows kurulum sorunu

Ölü piksel yapmanız yeterli onun dışı Bilgisayarın gücünü test etmek için bazı benchmark testleri var onu yapabilirsiniz ben yapmadım. Sürücüleri kurarken ethernete bağlı olun çünkü WiFi sürücü kurmadan elle bağlanamazsınız.
  10. E

Hp victus windows kurulum sorunu

Bütün diskleri sil sonra tek diskte toplanacak yeni seçeneğine basıp kur sorun düzelecektir. Yeni kurdum bende sorun varsa yazabilirsin.
  11. E

Sarjda oyun oynamak batarya için zararlı mı?

Yeni bir gaming laptop aldım. Oyun oynarken sarjda olsa bataryanın ömrünü yer mi?
  12. E

Yeni aldığım laptoptan sık sık siyah ekran hatası alıyorum.

Eve gidince deniycem hocam.
  13. E

Gta 6 fragmanini bil kazan

Rockstar logosuyla başlar
  14. E

Yeni aldığım laptoptan sık sık siyah ekran hatası alıyorum.

İzledim sadece choreme yapıyor.
  15. E

laptop aldım video izlerken siyah ekran verdi iade hakkım var mı

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum sorunu nasıl çözdün?
Geri