daha önce saçma saçma sitelerden alırdım hep. az önce ptt den aldım kullanılmış key yolladılar birde yarın dönüş yapayım diyor. firma adı lisans bayi almayın aldırmayın
1745523660
hatta firma az önce numaramı engelledi. şu an şikayette bulunacağım aldığım siteye
s25 ultra al direk 256 sı 40.000 yd . iki telefonu karşılaştırmam bile. ha şimdi karşılaştırırsın 2 yıl sonra karşılaştıramazsın bile. server kaydı samsunglarda kapalı ama nisanda kullanmaya başlarsan 16 ay kullanabileceksin. o sırada Allah kerim. ben 10 gün sonra alıp nisan 1 de kullanmaya...
kamu çalışanı tanıdığınız varsa samsung sitesinde %15 indirim oluyor. birde üstüne 8000 liralık takas desteğiyle s25 ultra 256 lık olan 64 e felan denk geliyor takas ettiğiniz telefon parasını düşmeden
bence kesinlikle bekle. elindeki idare eder geçeceksen tam geçiş yap. ayrıca tek ekran kartı işlemci diye düşünme. bildiğin yeni dizilmiş sisteme geç eskisini sat yada birine ver. tek tek yapınca senin eski parçalarda çöp olacak.
zaman olarak hiçbir sıkıntı yok. mezunlar için çok rahat kalan süre. yalnız eğer tembel birisiysen dershaneye gitmesen bile bir şekilde etüde yazılman gerekli. yani senin gibi insanların başında birisi olmalı. senin çalışmanı dinlenmeli düzene koymalı. koç felan değil dediğim. etüt yerleri gibi...