Merhaba temudan 3 farklı alışveriş yapmıştım bu alışverişleri 6 paket olarak yollamışlar ayda 5 paket sınırı varmış kalan 1 ürünüm nolucak onun para iadesi yapılıcak mı bana
yani tabi mantıklı düşünmese neden eklesin(tabi dün yine ilk adımı benim attığımı unutmamak lazım) ama yine de o yazmadan yazmayı pek düşünmüyorum hocam aşkta gurur olmaz lafı bir yere kadar götürüyo kendinden vermeye başlayınca öz saygını iyice düşürmüş oluyosun ki bunu yeterince yaptım fazlası...
kız hakkında tek emin olduğum şey asla aldatmaycağı önceki ayrılık sebepleri geçmişte yaşadığı ilişkilerden dolayıydı yakın arkadaşının doldurmasıyla bana karşı soğuyup bir yerden sonra tekrar güvenememesinden dolayı başlayıp biten süreçlerdi ki bence bu bir bahane de olabilir ama ona sorduğumda...
beylerr siz böyle demişsinizde ben çoktan onaylamış olabilirim
1742682872
kanka bence o yazmadan yazmasam falan bir sorun olmaz ki daha da ilk mesajı atıcak kadar karakterimden ödün vermem
1742682915
inşallah bu katil sürekli tekrar öldürmek için geri dönmüyodur biraz paydos yapsın
Arkadaşlar merhaba belki o forum burası değil ama teknoloji ile ilgili sorduğum her şeye faydalı cevap alınca bunu da sorim dedim zamanında cidden kızlar konusunda hiçbir sorunum olmuyodu(o hayatıma girene kadar)bana çoğu hissi ilk kez yaşattı sürekli ayrıl barış bir ilişkimiz oluyodu o kadar...
Merhaba laptopta win11 kurulu valorant açmaya çalışırken oyun ekranı geliyo ama riot games yazan ekranda kalıyo ana menüye gelmiyor bu hatayı çözmek için bıosa girdim ama orda da ne tpm ayarlama ekranı var bende ne de boot ekranında diğer gereken sekme var uefı destekli sistem nasıl çözebilirim...
Merhaba yeni laptop aldım 12700h ve 4060 var ilk fifa 25 oynadığımda ultrada 60 fps verip %100e yakın gpu kullanıyodu nvıdıa denetim masasından birkaç ayar yaptım şuan 110 fps verip %60 seviyeainde kullanıyo sizce böyle ideal mi yoksa daha da iyileşir mi birkaç düzeltmeyle az önce düşüğe aldım...
Merhaba hem derslerden dolayı hem de artık masaüstünden sıkıldığım için kendime bir laptop bakıyorum bu laptopu buldum 512 gb biraz düşük ama kendim ssd takarak arttırmayı planlıyorum uzun süreli soğutması iyi bir laptop arıyorum siz bu laptoptan başka bir şey öneriyor musunuz yoksa bu fiyatta...