Oyun ile alakalı değil kurulum yaparken sorun çıkıyor, Apex için de aynı sorunla karşılaşanlar var ve bir çok çözüm var, bende bu çözümleri bu oyun için denedim fakat olmadı.
Ben kartın eski olmasından dolayı arkadaşa 500 serisi almamasını ve sıfırının pahalı olmasından bahsettim. En basit şekil de 5000 serisi bir kart en düşük ayarda bile olsa Marvel Spider man 2 açıyor çünkü kart güncelleme alıyor ama 500 serisi için güncelleme yok.
Ben yerinde olsam sıfır almam bu kartı, ona vereceğim parayı ikinci el daha düzgün bir şey kovalarım ki bir kaç arkadaşım 5000 serisi kullandı fakat sorun ile karşılaşmadılar.
" Error: A redistributable package (DirectX) was not installed successfully. Setup cannot continue. (false) " Yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bir çok yöntem denedim ama işe yaramadı. Çözümünü bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.
Ben lise bitirip tecil yaptım ve 1 sene tecil hakkımı kullandım sonra önlisans bitirdim ve şimdi yine önlisans okuyorum. Bitirince askerlik yoklamam geliyor, yeniden önlisansa kayıt olsam ertelenir mi yoksa tecil hakkım var mı yeniden. Ailevi nedenlerden dolayı ailemi bırakıp gidemem. Şimdiden...
Bir çok yer de fiyatları değişiyor ve drift sorunu olduğunu duydum. Her hangi bir sorun olsun istemiyorum ki olursa rahatlıkla sorunumun halledilmesini istiyorum. Pasaj'dan almayı düşünüyorum ama orada da farklı satıcılar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz satıcı veya bir...
Herhangi bir alımda da fiyatı düşürüyor ve 5 TL ödetiyor ama max 155 TL ve de sadece Galaxy Store üzerindeki uygulamalar da geçerli. Bir de Galaxy Store'den herhangi bir uygulama indirip satın alım yaptı iseniz o uygulama da kullanamazsın. İyi forumlar.
Ön bellek olarak çok kötü
1721323909
Nvidia ekran kartlı almayı düşünüyorum, bir de sitelere güvenebilir miyim? Yani mesela tamperli cam patlak tarzı bir sorunlu karşılaşırsam tekrar iade ile çok uğraşır mıyım?
Uzun süre sonra hazır sistem almaya karar verdim. Tüm önerilere açığım. Şuan düşündüğüm sistem bu sizce nasıl?
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8g-oc-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html