EGPOWER isimli üyenin son içerikleri

1. EGPOWER

🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

Adımları geçtik her şeyi girdim, aktif bir paketiniz bulunmamaktadır diyo.
  2. EGPOWER

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Bende geçiş yaptım, bilgilendirme için teşekkürler.
  3. EGPOWER

IPHONE11 ŞARJ SIRASINDA HIZLANIYOR

Hiç açık kullanmadım çok tuhaf mesele. Google üzerinden aratma yaptığımda millette şarj sırasında yavaşladığını söylüyorlar. Benim ise tam tersi...
  4. EGPOWER

Pil sağlığım 86 şu an.
  5. EGPOWER

Merhabalar, iphone11 Şarja takılı iken akıcılık yüksek bir şekilde artıyor. Fakat şarj dışı kullanımda telefonun yavaşlığı hissediliyor sebebi nedir?
  6. EGPOWER

8-12K ARASI EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Merhabalar, 8-12K ARASI EKRAN KARTI önerisi istiyorum. Sizce ne almalıyım? Amd tarafı da olur Nvidia tarafı da olur...
  7. EGPOWER

CS2 ALT+TAB YAPINCA PC DONUYOR

Sorunu bir türlü çözemedim cidden.
  8. EGPOWER

Evet.
  9. EGPOWER

Öncelikle yorumun için teşekkürler fakat benim ayarlar sekmesinde bu seçenek görünmüyor.
  10. EGPOWER

Merhabalar, CS2 oynarken ALT+TAB yaptığım surette bilgisayar kendini "KAPALI" konuma alıyor; monitör "No Signal'e" düşüyor, kasanın fanları çalışıyor fakat kendini kapatıyor. Bazen bu giriş ekranlarında da oluyordu, Counter-Strike yazısının göründüğü yerde ekran donuyor, bilgisayar kendini...
  11. EGPOWER

40-50K BANDINDA HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Merhabalar, 40-50K civarında hazır sistem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  12. EGPOWER

Vdsl'den Fi̇bere Geçi̇şte Kapanmayan Vdsl

VDSL'den fibere geçişim onaylandı, evime modem felan döşendi 24 saat içinde açılacağını söylendi fakat açılmadı. Ben de eski modemi takıp deneyeyim dedim... VDSL modemimi taktığımda internetimi "aktif" olarak kullanabildiğimi gördüm, müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda soru tuhaf karşılandı...
  13. EGPOWER

3070 İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Rekabetçi de oynanacak hikayede oynanacak ikisi birlikte yani tek taraflı olmayacak. 1693399366 Sıfır, fırsat ürünü şehirde vatan açılıyor.
  14. EGPOWER

18.000
  15. EGPOWER

Geri