Egqe isimli üyenin son etkinliği

• E
    144 hayli hayliy eter zaman icinde oyunlarn istedigi siistem gereksinimleride artacak ve monitorden tam verm almak icin sistemi upgradelemn gerecek. zaten...
  • E
    Egqe, Monitör hz hakkında soru başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sistem güncellemem büyük ihtimalle tek oynadığım oyun r6ydı.Ama x geldikten sonra fps çok düştü 240 alırken 144 alıyorum
  • E
    pişman olur muyum bilmiyorum artık sistemim de eskidi gtx 1660 ti msi var 144 hz tarih oluyor diyenler de var yeterli mi sizce hala yüksek elolar ve fps için?
  • E
    peki yeterl mi 144 hz artık eskidi mi?
  • E
    144 alıp geç 1757784053 arasında çok fazla fark yok ve az olan fark için boşuna sıcaklıkları arttrmaya da gerek yok
  • E
    Egqe, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Monitör hz hakkında soru başlıklı bir konu açtı.
    75 hz den yeni monitöre geçeceğim tek oynadığım oyun r6siege onun da optimizasyonu çok kötü olduğu için 150 fps falan alıyorum bende 144 alıp sabitlemeyi...
  • E
    Egqe, 23.8 monitör tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Teşekkür ederim
  • E
    Ona bakmıştım zaten de 180 fps alamayacağımı düşünüyorum alıp 144 e sabitleyebilirim.
  • E
    Msi gtx 1660 ti ventus xs oc 6gb Ryzdn 5 3600
  • E
    Egqe, PC Teknik Sorunlar kategorisinde 23.8 monitör tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba bu konularda çok kararsiz oldugum icin tekrar sormak istiyorum. Tek oynadigim oyun r6Siege onu da yüksek elodda oynuyorum FPS'im 145-150 arasi...
Geri