ehalic isimli üyenin son içerikleri

1. E

0 aldığım işlemcide çizik var

magic
  2. E

herhangi bi sıkıntı çıkarır mı acaba?
  3. E

bügün geldi açar açmaz belli oluyor ellediğimde hissediliyor
  4. E

Sıvı soğutmadan ses geliyor

[H3 id='Bitfenix+Cube2+360+marka+sv+soutmam+alal+1+hafta+oldu+1+haftann+sonunda+yle+garip+bir+ses+geliyor+nedeni+ne+sizceMEDIAyoutube3rl02Nzwf-4MEDIA']Bitfenix Cube2 360 marka sıvı soğutmam alalı 1 hafta oldu 1 haftanın sonunda şöyle garip bir ses geliyor nedeni ne sizce?[/H3]
  5. E

❌İndirim Bitti! LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Headset - Beyaz ₺ 8.797 tl

g pro x 2 nin kablosuzu yok gpro x olabilir
  6. E

❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Waterforce II 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 3.881TL

son 2 aydır fiyatı bu seviyelerde zaten
  7. E

9800x3d işlemciye Gigabyte Aorus Waterforce II 360 yeterli olur mu?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gigabyte-aorus-waterforce-ii-360-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,719840344.html#m-gallery ryzen 7 9800x3d geçmek istiyorum Gigabyte Aorus Waterforce II 360 bu sıvı soğutma yeterli olur mu? alınır mı veya bu bütçede daha iyisi var mı?
  8. E

Pc başlarken dram ışığı yanıyor

yeni ssd almıştım takarken ekran kartınıda cıkartmıstım kolaylık olsun diye taktıktan sonra dram ışığı yandı ramleri çıkartıp sildikten sonra yine yandı ama 10 saniye sonra açıldı ve artık başkarken 3 4 saniye dram ışığı yanıyor
  9. E

Yardım Psu ekran pinine yeter mi

merhabalar 650w eski bi kasam vardı psu ile birlikte 3070ti aldım ama psu pinleri yetmedi bende zaten kasa ve psu eski olduğu icin değiştirmek istiyordum aşşadağı psu pini bu kart için yeterli midir acaba...
  10. E

Çözüldü✓ Biostar B650MP-E PRO Adata XPG Lancer 16gb uyumu

evet gördüm ama ben 16gb olarak düsünmüstüm suan bütcemi zorlar diye
  11. E

hayır önemli değil tek alcağım simdilik ileride 1 ay sonra bi tane daha alacağım
  12. E

Biostar B650MP-E PRO sitesinde gözükmüyor ama https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-lancer-rgb-16gb-6000-mhz-ddr5-cl30-ram-siyah-ax5u6000c3016g-clarbk-pm-HBC00004K47BF?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAu8W6BhC-ARIsACEQoDDN1q89pU-FdjJzi6xwAmCVt_FCewJJgD6fPtEtuAiRZgoe-mYrZtUaAn8DEALw_wcB ile...
  13. E

Intel Arc A750 alınır mı

r5 5500üm var ekran kartım 1050 2gb sizce Intel Arc A750 alınır mı yoksa baska bi kart mı almalıyım
  14. E

Çözüldü✓ pc her basladığında f1 e basmam gerekiyor

herhangi bi bios pili alsam fark etmez değilmi?
  15. E

Çözüldü✓ pc her basladığında f1 e basmam gerekiyor

pcyi her kapadığım ve sonradan baslattığım zaman bu açılıyor ve f1'e bastığım zaman biosa gönderiyor sebebi nedir?
Geri