M2 SSD Kioxcia G3 1TB 3300TL
Arkadaşlar SSD fiyatları artmış iken Media Markt da böyle bir indirim buldum ihtiyacım yok ama sata fiyatına M2 SSD.
Ilgilenen arkadaşlar bir baksın Kioxcia G3 M2
[H3 id='KIOXIA+PCIe+M2+1TB+Exceia+Plus+G3+NV+3D+50003900+Dahili+SSD']KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus...
Hocam Xbox series x Ile kablosuz bağlantı kurulamıyor galiba. Var mıdır Xbox ile kablosuz bağlantı sağlayabilen öneriniz?
Orjinal kolda Hall effect olmadığı için arıyorum.
hocam olay güvenirlik. Bende her şeyi Amazon dan alırım ama g29 satıcı puanlarına bakın %55 60 olumlu yorum oranları.
Vatan Sırf kapalı kutuyu görüp almak isteyen için uygun fiyat. 3 taksit yapıyormus
200 lira daha verip elden sıfır almak daha avantajlı geldi bizim için. Ama dediğin gibi taksit yapmadı. Sitesinde peşin fiyata 3 taksit yazıyordu. Bunun için mağazadan teslim şeklinde alabilirsiniz bence.
1749141644
Teşekkürler hocam
Evet dostum biz yardım oluruz dedi Ümraniye Buyaka AVM de ki vatan mağazası. İnternet fiyatından veriyorlarmis zaten ayrı olarak sepet indirimini biz hallederiz diyip verdiler.
1749141480
Hocam ikinci mesajda dediğim gibi biz buradan aldık. Satıcı Kahraman mağaza idi. Maalesef Ürün açık geldi...
Set olarak satılan ürünler yaklaşık 17 bin TL. Böyle ayrı almak daha uyguna geliyor şu anda. Güvenilir mağazadan almak isteyen için çok iyi fiyat.
Trendyol dan aldık ürün açık paket geldi.
Vatan Computer de Logitech G29 Direksiyon sepette 12 bin TL ye geliyor. Biz gittik mağazadan aldık. Aynı fiyattan yardımcı oldular. Vites 3 bin TL toplam set 15e geldi.
Vatan G29