ehven1ser isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! Media Markt'ta Kioxcia G3 M2 SSD İndirimi 1TB 3.300TL

Stok bitti diyor. Bu sebeple indirim bitti diye işaretleme yaptım.
  2. E

Fiyatlar çok hızlı arttı. Görsel ekledim bak en düşük M2 şu an dostum. Normalde 4-5 küsur imiş.
  3. E

M2 SSD Kioxcia G3 1TB 3300TL Arkadaşlar SSD fiyatları artmış iken Media Markt da böyle bir indirim buldum ihtiyacım yok ama sata fiyatına M2 SSD. Ilgilenen arkadaşlar bir baksın Kioxcia G3 M2 [H3 id='KIOXIA+PCIe+M2+1TB+Exceia+Plus+G3+NV+3D+50003900+Dahili+SSD']KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus...
  4. E

🔥İndirim Hall Effect Tetik Ve Joystick Gamepad Nays Ile 968 tl Duz 1075 Tl

Hocam Xbox series x Ile kablosuz bağlantı kurulamıyor galiba. Var mıdır Xbox ile kablosuz bağlantı sağlayabilen öneriniz? Orjinal kolda Hall effect olmadığı için arıyorum.
  5. E

🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Xbox için uyumlu mu? Hall effect bulunan Xbox ile kablosuz bağlantı kurabilen Gamepad bulamadım ya
  6. 8BitDo Ultimate 2 Wireless Kablosuz Controller Kontrolcü - Siyah - Sıfır

Comment by 'ehven1ser' on the classified ad '8BitDo Ultimate 2 Wireless Kablosuz Controller Kontrolcü - Siyah - Sıfır'

Xbox Series s wireless uyumlu mu? Orijinal hariç kablolu algılıyor diye biliyorum
  7. E

🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

hocam olay güvenirlik. Bende her şeyi Amazon dan alırım ama g29 satıcı puanlarına bakın %55 60 olumlu yorum oranları. Vatan Sırf kapalı kutuyu görüp almak isteyen için uygun fiyat. 3 taksit yapıyormus
  8. Excalibur QHD 2K 144hz gsync freesync destekli 27 inch
    Satılmış

Satılık Excalibur QHD 2K 144hz gsync freesync destekli 27 inch

Çok temiz ölü pixel vs yok halihazırda kullandığım 2k monitör. 2K QHD 144hz 27 inch Gsync freesync destekli
    5,000.00 TRY
  9. E

Comment by 'ehven1ser' on the classified ad 'Ryzen 5 5600 Alınır 2.el İzmir'

Hocam stok fanli 2900 e bırakayım ama İstanbul konum. Kutusu her şeyi duruyor. Temiz
  10. E

200 lira daha verip elden sıfır almak daha avantajlı geldi bizim için. Ama dediğin gibi taksit yapmadı. Sitesinde peşin fiyata 3 taksit yazıyordu. Bunun için mağazadan teslim şeklinde alabilirsiniz bence. 1749141644 Teşekkürler hocam
  11. E

Evet dostum biz yardım oluruz dedi Ümraniye Buyaka AVM de ki vatan mağazası. İnternet fiyatından veriyorlarmis zaten ayrı olarak sepet indirimini biz hallederiz diyip verdiler. 1749141480 Hocam ikinci mesajda dediğim gibi biz buradan aldık. Satıcı Kahraman mağaza idi. Maalesef Ürün açık geldi...
  12. E

Set olarak satılan ürünler yaklaşık 17 bin TL. Böyle ayrı almak daha uyguna geliyor şu anda. Güvenilir mağazadan almak isteyen için çok iyi fiyat. Trendyol dan aldık ürün açık paket geldi.
  13. E

Vatan Computer de Logitech G29 Direksiyon sepette 12 bin TL ye geliyor. Biz gittik mağazadan aldık. Aynı fiyattan yardımcı oldular. Vites 3 bin TL toplam set 15e geldi. Vatan G29
  14. E

🔥İndirim Asus Prime Radeon RX 9070 XT OC - 32.499 TL

Asus prime 5070 29 a aldık daha mantıklı değil mi?
Geri