eieNNx isimli üyenin son içerikleri

1. E

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Şöyle açıkçası biçok kişinin dediği gibi, ekolayzer ayarını iyi yapabilirsen güzel ses verir ama ben çok anlamadığım için biraz daha basic kullanıyorum. Uzun süredir başka bir oyuncu kulaklığı deneyimlemediğim için belki de bana farklı geliyordur ama sanki 7.1 açıkmış gibi geliyor oyunlarda ses...
  2. E

Hocam ses kalitesi bakımından fiyatına göre gerçekten tatmin ediyor. Ama oyunlardaki şu ses ayarlarını anlayamadım çok sanal bir ses gibi geliyor gerçekçi gelmiyor sesler bu kulaklıkta 😅
  3. E

Kulaklığı iyi yorumlara dayanarak ben de gidip satın aldım, :D şuana kadar izlenimler gayet olumlu fakat tek sorun öteki kulaklıktan farkı olarak oyunlardaki ses problemi, bir önceki kulaklığım (Gamepower Luna 7.1) özelliğindeki 7.1 açtığımdaki rahatsız edici ses tonuyla aynı ses kalitesinde...
  4. E

Hocam merhaba, Gamepower Luna 7.1 bi 6-7 senelik kullanıcısıyım. Gerek kablolu olmasından gerek artık eskidiğini düşünmem nedeniyle bir kulaklık arayışına girdim. FPS oyunlarını oynamayı çok seviyorum, senin de bahsettiğin ürünü ve diğer modellerini çok araştırdım. (H2002BG ve H2039BG) Ama hala...
Geri