Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım bu yaz yenilediğim fakat o an pc mi yenilerken ekran kartlarının çok pahalı olmasından ötürü ekran kartını yenilemediğim için şuan ekran kartını da yenilemek istiyorum şuan ki pc özellikleri: gtx 1050ti ryzen 5 3600 16gb ram asus b450m h anakart nvmem2ssd...
Arkadaşlar merhaba eski bilgisyarımı yeniden kurdum ve başlattığımda windowsu normal başlat seçeneğinde windowsun kareleri birleşirken tekrardan en başa atıyor ve açılmıyor onararak aç dediğimde ise sorunu bulamıyor ve tek seçenek kapatmak oluyor (en eski bilgisayarımın ekran kartı psu su nu ve...
Merhaba arkadaşlar şuan elimde böyle bir pc var:
EKRAN KARTI:MSİ GTX 1050 Tİ OC EDİTİON
ANAKART:MSİ H110M PRO-VD
İŞLEMCİ: İNTEL G4560 3.5GHZ LGA1151
RAM:CORSAİR VALUESELECT DDR4 1X8GB
işlemci ram ve anakartı bunlar ile değiştirmek istiyorum bana ne artıları olur oyunlarda ve programlarda iyi...
Beyler selamın aleyküm yaklaşık 5 6 sene önce donanım arşivi sistem önerinle intel pentium g4560 ve 1050ti lı bir sistem toplamıştım şuan işlemcimin yetersiz geldiğini düşünüyorum tabi pc fiyatları da belli yenisini alamıyorum onun yerine ryzen 5 1600 taksam olurmu ne gibi farklılıklar görürüm...