Ekai isimli üyenin son içerikleri

1. Ekai

RX6600 8GB vs RTX3060 12GB

selam dostum açtıgım konulara bakarakda anlayabilirsin sistemimi yeniledim elimde boşda duran rx6600 var şuan ilgilenirsen bu site üzerinden yada wp/dc gibi yerlerden konuşabiliriz (yasak mı bilmiyorum modlar yasaksa sileebilirsiniz)
  2. Ekai

Psu önerisi lazım acil

7800x3d 5060ti 16gb Pny 2x16gb ram b650 m k anakart sinerji bilgisayaeun önündeyim oradan bir psu önerirseniz sevinirim vatandanda olur
  3. Ekai

Asus anakartımı nasıl garantiye yollarım

hayatımda hiç bu tarz şeylerle uğraşmadım ondan dolayı adım adım anlatırsanız sevinirim asus b650m-k anakartımın 2. ram slotu çalışmıyor ve bunu ücretliysede tamir ettirmek istiyorum 2 ay önce alındı kutusu ve kutudan çıkan her şey duruyor ne yapmalıyım anlatırsanız sevinirim
  4. Ekai

7800x3d için ekran kartı

hocam peki bu marka falan fark ediyor mu yoksa 5060 ti 16gb yazanlardan herhangi biri(herhangi bir ekran kartı modeli icin diyorum) farketmez aynı işlevi mi görür
  5. Ekai

7800x3d için ekran kartı

9060xt alırsam 16gb versiyonunu mu almalıyım (bu arada amacım valorant oynarken yayın açmak)
  6. Ekai

7800x3d için ekran kartı

33k hocam o 20k bütçem
  7. Ekai

7800x3d için ekran kartı

onada baktım şimdi oda 20kya alınıyor muş hangisini alayım normalde nvidia tarafına yönelicektim amd kullanıp memnun kalmadığım için yıllar boyu birde 550w yeter li mi hocam upgrade şart mı onada
  8. Ekai

7800x3d için ekran kartı

4060 ti daha iyi değil midir bide 550watt psu var onu yükseltmem gerekir mi hocam
  9. Ekai

7800x3d için ekran kartı

bütçem 20k(üstüne çıkamam üst limitim20k) 4060 ti sıfır düşündüm ne düşünüyorsunuz?
  10. Ekai

Yeni ram aldım çalışmıyor

zaten yamuk kullanıyordum(eğer yamuksa) 2 aydır rami arttırayım dedim sonuç bu malesef 1758143243 hocam birde yamuk olan anakart yuvasının işlemci pimidir yoksa işlemcinin pimimidir
  11. Ekai

peki pim yamulması varsa tamir görse sıfır hali gibi çalışır mı yoksa kesin anakartmı değişmem lazım
  12. Ekai

neresinde hocam anakart modelim : asus b650m-k
  13. Ekai

pcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o...
  14. Ekai

Evet no signal dedi yine 1758041040 Güç geliyo3 monitö3 gelmiyor kısaca
  15. Ekai

aynı ramler direk
Geri