selam dostum açtıgım konulara bakarakda anlayabilirsin sistemimi yeniledim elimde boşda duran rx6600 var şuan ilgilenirsen bu site üzerinden yada wp/dc gibi yerlerden konuşabiliriz (yasak mı bilmiyorum modlar yasaksa sileebilirsiniz)
hayatımda hiç bu tarz şeylerle uğraşmadım ondan dolayı adım adım anlatırsanız sevinirim
asus b650m-k anakartımın 2. ram slotu çalışmıyor ve bunu ücretliysede tamir ettirmek istiyorum 2 ay önce alındı kutusu ve kutudan çıkan her şey duruyor ne yapmalıyım anlatırsanız sevinirim
hocam peki bu marka falan fark ediyor mu yoksa 5060 ti 16gb yazanlardan herhangi biri(herhangi bir ekran kartı modeli icin diyorum) farketmez aynı işlevi mi görür
onada baktım şimdi oda 20kya alınıyor muş hangisini alayım normalde nvidia tarafına yönelicektim amd kullanıp memnun kalmadığım için yıllar boyu birde 550w yeter li mi hocam upgrade şart mı onada
pcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o...