ekeburak isimli üyenin son içerikleri

1. ekeburak

❌İndirim Bitti! Intel Arc B580 - 10.500 Tl

Başkan bende gördüm indirimi de paylaşacaktım ama almayın diye paylaşacaktım :D Haftalardır takibini yapıyorum bu kart 9750 TL hatta daha düşeğe alanlar oldu. Bu fiyatlar dan almayalım daha da çok düşürürler emin olun. Kaldı ki her geçen gün favoriye ekleniyor şu an n11 dey elektronik...
  2. ekeburak

AMD Ryzen 7 7800X3D'li sistem toplama önerisi.

Benim düşüncem şöyle bende şu an kovalıyorum indirimlerden. 7800X3D bakıyorum. Anakart olarak önerim ileriyi düşünmek açısından ve yukarı arkadaşın attığı anakart fiyatı ile B850 anakart indirimden bulunabiliyor geçen gün 8299 msi ya da asus tu indirime girmişti komple beyaz renk ben...
  3. ekeburak

Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB 192Bit alınır mı?

Ya hocam 70 derece işlemciler kartlar için normal sıcaklıklar yüke binince. 70 üstüne çıkmasında da başlıca sebepler var. Sen ekran kartının termal macununu yenilemezsen diyelim ki yeniledin adam akıllı kaliteli bir macun sürmezsen bunun yanı sıra kullandığın kasanın hava sirkülasyonu az ise önü...
  4. ekeburak

Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB 192Bit alınır mı?

Bu sıralar bende Rtx 2060 ve üstü bakmaya başladım. İkinci el de nvidia alınır ama Amd alınmaz. Şu an Rx570 kullanıcısıyım yazılımdan kaynaklı yaşamadığım şey yok. İllet ettirdi. Kesinlikle nvidia tabanlı alacağım. Sen de çok yüksek grafikler de oynamam diyorsan Rtx 2060 alabilirsin hocam. Ki...
Geri