Kasamın kendine ait olan fanları saniyelik olarak kapanıyor sonrasında açılıyor ama fanlar dönüyor çok kısa saniyelik kapanıp açılıyor nedeni nedir? Neden olabilir yardımcı olabilir misiniz?
Bir kaç gün içinde hiç bir sorun yok iken nedense ekran kartı yüksek performans da çalışıyor cs go da normal de ekran kartı fanı çalışmıyorken şimdi fan çalışıyor ve performans 99 da çalışıyor. Normal de fps en yüksek ayarlarda 400 500 arası ilen bu olay başladığından beri 30 fps 40 fps ekran...
3 gündür sorunsuz çalışan PC bugün durduk yere kapanıp yeniiden açıldı bios ekranı geldi ordan kaydet ve çık yaptım sonra masaüstü kısmına geri geldim aradan 2 veya 3 dk geçmeden yeniden kapandı açtığımda yeniden bios ekranı geldi bu bir kaç kez yaşan dı sorun hakkında yardımcı olurmusunuz ...
3 gündür sorunsuz çalışan pc bugün durduk yere kapanıp yeniiden açtığımda bios ekranı geldi ordan kaydet ve çık yaptım sonra masaüstü kısmına geri geldim aradan 2 veya 3 dk geçmeden yeniden kapandı açtığımda yeniden bios ekranı geldi sorun hakkında yardımcı olurmusunuz ?