ekin434 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ehliyetsiz Kurye İş İmkanları

bulunduğum yer lüleburgaz burda yokki 1742922668 yemek sepeti başvuru kısmında şehrim çıkmıyor alım yok dedi müşteri hizmetleri ondan çıkmıyor diye getire başvurdum kabul ederlerse abska aklıma gelmedi. trendyol da şehir çıkmıyor
  2. E

Ehliyetsiz Kurye İş İmkanları

acil işe ihtiyacım var akülü bisiklet motor veya elektrikli vs ehliyetsiz yapma imkanım var mı ? çünkü ehliyet almak 1.5-2 ay sürebiliyor da bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi
  3. E

Tablet ekranı monitöre yansıta bilirmiyim?

o kabloyu alsam direk olur mu acaba bende mevcut bilgisayar yokta prize bağlayınca monitörü sonra dönüştürücu takıp ekran gelirimi
  4. E

100 hz monitör
  5. E

başka çözümü yok mu yani
  6. E

tabletim samsung tab a9 bunun ekranı monitöre yansıtmak istiyorum nasıl yaparım ne gerekli?
  7. E

Sistemim aksesuar kaç para eder acil

Anakart ; asrock a520m Hvs işlemci r5 5600g ssd : patriot m.2 p300 512 gb ekran kartı amd radeon rx 570 4 gb sıvı soğutucu; gamepower skadi 120 argb ram : t force 8+8 gb ram 3200 mhz kasa hiper zoe kasa psu kac modeli vs bilgim yok 600 vardır sanırım herhangi bir sıkıntısı yoktur kaçtan satayım...
  8. E

Yardım Imei kaydı olan telefonu satabilir miyim

başka bir hat yokta tek yaşıyorum acıktır diyorsun her hat için yani
  9. E

suan sadece tc kimliğe kayıt etmiştim belirttigim tarihte. yani başka biri hat taksa suan sinyal alabilir mi
  10. E

satamam yani ozaman sanırım alan kişi sadece benım adıma olan hat kullanırsa kullanabilecek mi
  11. E

o en son 2 sene değil miydi ne ara 3 oldu ya
  12. E

e devlette kimliğimin üstüne kayıt etmiştim 30/12/2022 tarihinde başka biri hat takıp kullanabilir mi
  13. E

R5 5600g rx570gb sistemim ne kadar eder ve laptop ve monitör

kasa 6500 koydum monitörü de 2 ye 1740521699 iphone 14ü de 13 e temiz pil 88 koydum
  14. E

R5 5600g rx570gb sistemim ne kadar eder ve laptop ve monitör

16gb 3200 mhz ram rx 570 4gb r5 5600g islemcim samsung LS24AG32X 165 hz samsung odyssey g3 24 herhangi bir problemi yok bilgisayarımın monitörü de vereceğim ve laptopum msi thin 15 b12uc 1-2 aylık kutu faturası yok yeni tertemiz tek kasayı tek monitörü tek laptopu kaca satabilirim
Geri