ekinlerbasvermeden isimli üyenin son içerikleri

1. E

Oyun Oynarken 8 Tane Cmd Açıldı ve Kapandı

Ama virüs nasıl girecek ki, sadece Nvidia driver Chrome, Minecraft (Microsoft store dan) ve Steam indirdim
  2. E

Ben zaten format atım ve her şeyi güvenlir indirdim sadece Nvidia driver Minecraft (satın alınmış) Steam ve Chrome u indirdim, ama mesela chatgpt Windows,driver ve defender gibi şeylerin güncel olup olmamasını kontrol etme amaçlı böyle bir şey yapmış diyor Ben zaten format atım ve her şeyi...
  3. E

Ben zaten format atım ve her şeyi güvenlir indirdim sadece Nvidia driver Minecraft (satın alınmış) Steam ve Chrome u indirdim, ama mesela chatgpt Windows, driver ve defender gibi şeylerin güncel olup olmamasını kontrol etme amaçlı böyle bir şey yapmış diyor
  4. E

Yeni format attım sadece o oyunu (crackli değil) steami Nvidia yı ve Chrome u indireim ve driver güncel mi hiç bakmadım
  5. E

Dün oyun oynarken bir anda arkadan sesler geldi "bip-bip" diye, ve masaüstüne çıkmayı denedim, 10 saniye sonra çıktı ve baktığım da 8 tane CMD açılmıştı ve ben gördükten 2 saniye sonra kapandı ve okuyabildiğim kadarı ile "you are not adminastor" yazıyordu ama bu bir kısmı baya bir uzun cümle...
Geri