Ya normal aslında bazı işlemciler kutusuz oluyor benim işlemciyi kamera kutusunnda yollamışlardı daha içini açmadaan iadeedicektim açarrken içinden patlıcan çıkıcak diye çok korkmuştumda. Normaö galiba bu.
Zaten bana göre bu serisinin çıkması başlı başına bir hata ki hani adamlar sırf yeniden satış yapmak için %100 olan bi karta ti ekleyerek %105 ya da daha yukarı performans arttırıyorlar zaten bu ikisi arasında genellikle çok fark yok gidiyorlar birde bunun ortasına yeni kart çıkartıyorlar...
Bunların olayı nvidia nın dlss ve frame generation destekli oyunlarında bu özellik olduğu için nvidia üzerinden amd özelliklerini açmaya yarıyor yani dlss gösterdiğine bakma ordakilerin dlss e tıkladığı yer aslında fsr desteğine dönüşüyor aynısı kare oluşturma için geçerli yani ne nvidia ne de...
Amd nin frame generation özelliği böyle adlandırılmadı. Onlarda fsr 2.0 ı 3.0 olarak devam ettirdi ve bu kare oluşturma gibi ismin yerine geçmiyor. Dlss 2 varken rtx 40 serisi çıktı ve oradaki kare oluşturmaya dlss 3 dendi. O yüzden dlss 2.1 gibi bir sürümdü en son çıkan dlss sürümü 3 kare...
Dayı dlss 3 zaten frame generation a deniyor. Hani dlss 3.5 çıkmadan önce en yüksek dlss sürümü 2 ydi ya. Dlss 3 frame geneestion oldupu için. 3.5 a atlayarak dlss i o sürüm yaptılar. Mesela google a girip yazarsan hangi oyunlar dlss 3 destekliyor diye görebilirsin bütün frame generation...
eğer almak istersen gtx 465 var 1.5 sene öncesine kadar kullanıyordum. Tabii şimdi senin alıcağın parçalar ne ona göre arkadaşlar yardımcı olsun öyle.
1701844288
Tabi baya parça var bende de onlar bir tık eski ama almak istersen yanında hediye falan verebilirim. Bu arada far cry 4 ve primal...
Benim kastetiğim şey de bu 😃. Eğer adamlar bu eski kartlara gidip fg verseydi hatta daha eskilere verseydi😃 adam oynayabileceği için istediği oyunu gidip onu alır😃. Yeni kartlara önem kalmazdı 😃.
Sen ne yaşıyon lo çok öveceğimden değil fakat adam eski kartlara bile fsr özelliğini verdi. Bu ülke de eski kart kullanan çok kişi var ben kartımı 6-8 ay önce 2060 la değiştirdim ki o bile eski artık. Bununla dalga geçmek saçma bir şey dlss in gerisinde kaldığını herkes biliyor. Bu çok normal...