ekmek17 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Ya normal aslında bazı işlemciler kutusuz oluyor benim işlemciyi kamera kutusunnda yollamışlardı daha içini açmadaan iadeedicektim açarrken içinden patlıcan çıkıcak diye çok korkmuştumda. Normaö galiba bu.
  2. E

Çözüldü✓ 15K'ya bu sistem nasıldır?

DAndik sistem arkadaşın sistem iyiyse al
  3. E

Super Serisinde Nvidia Dolandırıcılığı!

Zaten bana göre bu serisinin çıkması başlı başına bir hata ki hani adamlar sırf yeniden satış yapmak için %100 olan bi karta ti ekleyerek %105 ya da daha yukarı performans arttırıyorlar zaten bu ikisi arasında genellikle çok fark yok gidiyorlar birde bunun ortasına yeni kart çıkartıyorlar...
  4. E

RX 6650 XT DLSS 3.0 %100 FPS ARTIŞI (CYBERPUNK 2077)

Bunların olayı nvidia nın dlss ve frame generation destekli oyunlarında bu özellik olduğu için nvidia üzerinden amd özelliklerini açmaya yarıyor yani dlss gösterdiğine bakma ordakilerin dlss e tıkladığı yer aslında fsr desteğine dönüşüyor aynısı kare oluşturma için geçerli yani ne nvidia ne de...
  5. E

RTX 3060 Tİ DLSS 3 GELDİ MI

Amd nin frame generation özelliği böyle adlandırılmadı. Onlarda fsr 2.0 ı 3.0 olarak devam ettirdi ve bu kare oluşturma gibi ismin yerine geçmiyor. Dlss 2 varken rtx 40 serisi çıktı ve oradaki kare oluşturmaya dlss 3 dendi. O yüzden dlss 2.1 gibi bir sürümdü en son çıkan dlss sürümü 3 kare...
  6. E

RTX 3060 Tİ DLSS 3 GELDİ MI

Dayı dlss 3 zaten frame generation a deniyor. Hani dlss 3.5 çıkmadan önce en yüksek dlss sürümü 2 ydi ya. Dlss 3 frame geneestion oldupu için. 3.5 a atlayarak dlss i o sürüm yaptılar. Mesela google a girip yazarsan hangi oyunlar dlss 3 destekliyor diye görebilirsin bütün frame generation...
  7. E

GÜZEL KANDIRILIYORUZ VİDEOSU

Fg 1000 serisinde çalıştırıldı
  8. E

RTX 2080ti vs RTX 4060 ?

2000 serisi olduğu için onda da dlss var. Tek eksiği fg
  9. E

Çözüldü✓ 3 bin TL ye oyuncu pc toplayabilir miyim

eğer almak istersen gtx 465 var 1.5 sene öncesine kadar kullanıyordum. Tabii şimdi senin alıcağın parçalar ne ona göre arkadaşlar yardımcı olsun öyle. 1701844288 Tabi baya parça var bende de onlar bir tık eski ama almak istersen yanında hediye falan verebilirim. Bu arada far cry 4 ve primal...
  10. E

🔥İndirim Patriot Viper Steel Series DDR4 16GB (2 x 8GB) 3200MHz CL16 979 ₺

Ben bunun çok ucuz olmasından dolayı kararsız kalmıştım daha fazla para vererek gidip adata xpg almıştım d30 ram almıştım
  11. E

🔥İndirim Lg 27GN65R-B 27 Inc 144Hz 1ms G-Sync Fhd IPS Gaming Monitör İndirim

Bende 27gl yi kullanıyorum şuanda kullanmaya da devam edicem gibi duruyor.
  12. E

Kardeşimin Nvidia Control Panel'i açabilmesini nasıl engellerim?

Ensesine şaplak at her yapmıyışında alışır bi süre sonra
  13. E

GTX 1000 ve RX 500 Serisi Kartlar İle FSR 3 Frame Generation Denendi ! (Sonuçlar İyi Duruyor)

Benim kastetiğim şey de bu 😃. Eğer adamlar bu eski kartlara gidip fg verseydi hatta daha eskilere verseydi😃 adam oynayabileceği için istediği oyunu gidip onu alır😃. Yeni kartlara önem kalmazdı 😃.
  14. E

GTX 1000 ve RX 500 Serisi Kartlar İle FSR 3 Frame Generation Denendi ! (Sonuçlar İyi Duruyor)

Sen ne yaşıyon lo çok öveceğimden değil fakat adam eski kartlara bile fsr özelliğini verdi. Bu ülke de eski kart kullanan çok kişi var ben kartımı 6-8 ay önce 2060 la değiştirdim ki o bile eski artık. Bununla dalga geçmek saçma bir şey dlss in gerisinde kaldığını herkes biliyor. Bu çok normal...
  15. E

dlss 3.5 amdyi tokatladı kanıtlı

İnşallah yine bütün rtx serilerine gelir dlss 4.0
Geri