ya benim sistemdeki son değiştirdiğim parça zaten ekran kartıydı. O da rog strix 2060 tan zotac 5070 ti ya geçiş yaptım. 60 dereceyi geçmiyordu full yükte. Baktım 75 lere falan dayanıyor ben fanı arttırdım biraz daha. Dediğiniz uv nedir?
Ya indirimde diye gittim zotac 5070 ti aldım. 1 hafta mı 2 hafta sonra mı ne, tuf 5070 ti 51k ya düşmüş gaming gecesinde. İçim yandı. Sistemimdeki her şey rog ve tuf tan oluşuyor. Şuan sadece ekran kartının sesini duyuyorum pc de.
ben şuan kullanıyorum. mfg yi de cyberpunk ve pragmata da kullandım. pragmata yı da cyberpunk ı da ultra, 4k, pt açık şekilde bitirdim. pragmata da başka kimse de görmedim ama bende 4x te akıcılık gittiğini gördüm. 3x te 150 fps lerdeyken çok güzel bitirdim oyunu. cyberpunk ta 4x le bitirdim. çok s
😭😭😭😵💫😵💫😵💫 ben sadece 5070 ti alcam diye 47k verdim. Gerçi sistemim ddr4 o yüzden ucuz ama sistemin ekran kartı harici bütün parçalar premium seviye olduğu için çok fazla tutuyo fiyatı.🤯
5070 ti kullanıcısı olarak söyleyebileceklerim. Ben alalı yaklaşık 1 ay falan olucak. 9070xt ile pragmatayı pt, 4k ile 150 fps oynayabileceğini düşünmüyorum.
1780563186
Aslında benim sistemin bazı bileşenleri bayağı eski kalıyor. Kayıplarım var ama ona rağmen 3x modunda bu fps yi aldım.
Sistemim;
Zotac solid sff 5070 ti
Asus rog ryujin iii 240 lcd lq
Asus rog strix 850w psu
Asus rog strix xg32ucds
Asus tuf b450m pro
Asus tuf gt301 case
Ryzen 7 5700x
Samsun 970 evo plus 500gb
2 tb hdd
500 gb sata ssd
Arkadaşlar sistemimde anlamadığım bir gecikme oluyor. Cyberpunk ta mesela mfg 6x e alamıyorum gecikme 110 lara falan çıkabiliyor. 5x te kullanıyorum o yüzden ki 80 lerde falan olabiliyor o da. İnternette hem smooth motion hem de 6x te kullananları görüyorum. İyi gibi duruyor. Nvidia nın kendi...
arkadaşlar bugün yakınımdaki mağazada mevcut olduğu için gidip elden aldım monitörü 44K ya. Öncelikle gerçekten çok fark ediyor. FHD IPS'ten UHD OLED'e geçişim yüzünden yaşadıklarım;
İlk masaüstünde çok fazla oyunum vardı. Yer bayağı genişledi.
Direkt olarak Cyberpunk'ı açıp teste başladım. Ben...
Ben de s24+ kullanıcısıyım. A34 ü yaklaşık 3 yıl kullandım bundan önce. O bile orta-orta seviye bir telefonken hala çalışıyor ve şuan anneme verdim. Şuanki telefonum bile 2 yıllık. Zaten işlemcisi iyi olan bir telefon niye 3 4 sene geçtikten sonra kassın ki? A34 bile kasmıyor şuan. Samsung un...
Telefonum amoled. Farkı anlayabiliyorum. Sanırsam 4k oled alıcam. Bu piksel tazelem olaylarını aksatmam. Alabileceğim tüm önlemleri de alırım. Ömür olarak mesel bu önlemleri bile alsam, oled yanığı falan olmasa, ne kadar dayanabilir ki bunlar. Normal bir ips e göre.
1779575429
Ben de o farkı...
Ya şey soracağım. Ben dlss 4.5 u aktif edemiyorum. Daha önce konu açtım ama çözüm bulamadım. Kare oluşturmayı preset b, dlss ölçeklendirmeyi ise m yapıyorum. Oyuna gelince performansa çekince 4.5 aktif olmuyor. Ddu ile silip kaldırdım falan yok. Sadece cyberpunk ta denedim. Böyle bir şey...