ekmek17. isimli üyenin son içerikleri

1. E

Doom The Dark Ages Ray Reconstruction Karıncalanma Sorunu

Var mı yardımcı olabilecek?
  2. E

RX 9070xt RX 7900xtx ile Takas Yapmali Miyim?

9070 xt donanımsal fsr ye sahip. Aynı nvidia gibi. 7900xtx gibi kartları artık 9070 xt varken almaya gerek kalmadı. Eğer o da bu donanıma sahip olsa alınabilirdi bu arada. Tabii ki f/p oranına göre.
  3. E

Doom The Dark Ages Ray Reconstruction Karıncalanma Sorunu

Arkadaşlar 5070 ti ile oynuyorum. Performance 4x modunda oynuyorum. Path tracing açınca otomatik olarak rr de açılıyor. Rr açılınca ara sahne arka planının çoğu ve oyun içi yansımalarda karıncalanma oluyor. Oyun ayarlarından rr modu değiştirilebiliyor ki onu seçersem karıncalanma olmuyor. ray...
  4. E

Motor Kilidi Arıyorum Öneri

ben urban ur06 kullanıyorum zamanında araştırarak almıştım öneririm.
  5. E

B450 İkinci El 3300tl Eder mi

Ben b450m pro var da atx modelinin 3300 edeceğini düşünmüyordum bana fazla geldi bir tık ama herkes iyi demiş
  6. E

RTX 5070 Ti Bazı Oyunlarda Dlss Preset Değişmeme Sorunu

görüntü bozulamalarınında bir sebebini buldum. ben dlss swaper üzerinden kare oluşturmayı preset b ye çekmiştim. oyun otomatik preset a kullanıyor. ben preset b ye çektim diye olmuş. şuan 5x 200 fps ile görüntü kayıpsız oynuyabiliyorum. 1783882980 her şey ultra kabus, 4k, PT açık şekilde oynuyorum.
  7. E

sebebi dlss ray recontruction. dlss rr açınca dlss preset giremiyorum. ama onun yerine karıncalanma giderici ayarına aldığımda ise kare üretmeyi kapatıyor. aynı olayı cyberpunk ta da yaşamıştım şimdi aklıma geldi.
  8. E

iyi de benim takıldığım nokta o değil işte benim takıldığım dlss 4.5 çalışmıyor. aynı şekil pragmata yı da 4x te bitirdim onda bütün teknolojiler kusursuz çalıştı pt 4k açık oynadım sonuna kadar. baz fps yle alakalı değil yani. bir de zaten dlss 4.5 un amacı zaten var olan 2x üstü fg...
  9. E

Zotac solid sff 5070 ti Asus rog ryujin iii 240 LCD Liquid Cooling Asus rog strix 850w PSU Asus rog strix xg32ucds 4K OLED Asus tuf b450m pro Asus tuf gt301 case Ryzen 7 5700x Samsun 970 evo plus 500gb Seagate BarraCuda 2TB 3.5 hdd Longline sata 500 gb ssd
  10. E

RTX 5070 Ti Bazı Oyunlarda DLSS Preset Değişmeme Sorunu Arkadaşlar selam, RTX 5070 Ti kullanıyorum. Bazı oyunlarda DLSS preset (önayarlarını) dilediğim gibi değiştirebilirken, Cyberpunk 2077 ve yeni çıkan Doom: The Dark Ages gibi oyunlarda ne yaparsam yapayım istediğim moda geçiremiyorum...
  11. E

5070 Ve 5070 Ti Arasındaki Gerçek Performans Farkı Ne?

ya kısaca 5070 2k, 5070 ti ile 4k oynarsın. oynadığım oyunlardan örnek vereyim. aldığımdan beri bitirdiğim oyunlar; rdr2, pragmata, doom eternal, cyberpunk 2077, re8, forza 6. bütün bu oyunların hepsini 4k olarak oynadım. rdr2 de bende çözemediğim bir takılma sıkıntısı vardı. onun dışında 90...
  12. E

Nvidia İstatistik Her Zaman Her Oyunda Çalışmıyor

sorunum başlıktaki gibi. oyuna giriyorum alt r basıyorum istatistikler açılmıyor. alt z basıyorum aşşağı atıyor. masaüstünde istatistikler geliyor ama oyuna geri girince gidiyor.
  13. E

Rdr2 Anlık %1 Fps Düşüşü

Yok ya hala aynı baya bir araştırdım ama bulamadım.
  14. E

Rdr2 Anlık %1 Fps Düşüşü

Şunu farkettim normal yürürken takılma olmuyor. At sürerken oluyor takılma. Aynı şeyi forza 6 da da yaşadım ama 6 da bu kadar takılma yaşamıyordum. Forza 4 te hiç olmuyordu.
  15. E

Ryzen 7 5700x İçin Kule Tipi Soğutucu ve Macun Önerisi

5700x'i ben rog ryujin iii 240 ile soğutuyorum. 5070 ti la kullanıyorum ama her şeyi 4k da oynadığım için yüke girmiyor. 60 dereceyi geçmiyor. benim soğutucu ufacık fazla.
Geri