Herkese iyi forumlar. Dün kasam geldi ve montajını yaptım herşeyi bağladım sıra fanlara gelince kafam karıştı. Fanlar Argb olduğu için molex sata vs soket yoktu. Bende bulduğum resim 1 deki kabloyu anakartımdaki sys_fan4 soketine bağladım. Sistemi start verdiğimde fanlar dönüyordu ama rgbleri...
16 yaşındayım öneceden papara kullanıyordum papara kapanınca başka bankaya geçme ihtiyacım oldu. Herkesin ibanına para gönderebileceğim onların bana atabileceği, kısıtlamaların olmadığı bir bankaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sa 2. El sapphire 5600xt aldım ekran kartı driver kurarken siyah ekranda kaldı geri açtım kurcalarken vbios ver "biyby.ru modded" Yazıyordu bu sırada çözünürlüğü kart 640*480 e düşürmüstü ddu ile sildim sonra tekrar denedim şimdi fan dönüyor sapphire ışığı yanıyor açarken windows açılışa geliyor...
ilk mesajda ramin aynısından var ancak tek sıkıntı aldığım satıcı. ucuz etin yahnisinden bu olurmuş. iade talebide açtım artık dha fazla bu ram ile uğraşmak istemiyorum.