ekmekspor isimli üyenin son içerikleri

1. E

payday 2 hatası alıyorum

steamde payday bazı hesaplara ücretsiz oldu ve hesaba ekle deyince (bu ürünü hesabınıza yüklerken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin) diyo bu sorunu nasıl çözebilirim
  2. E

Fazla GB kullanma sorunu

Tamamdır hocam sağolun
  3. E

Fazla GB kullanma sorunu

Dediğim gibi her şey sıfır senin dediğin bu OP nedir acaba?
  4. E

Fazla GB kullanma sorunu

Bilmiyordum beni aydınlattığın için sana çok teşekkür ederim saglıcakla kal
  5. E

Fazla GB kullanma sorunu

RDR2 yi 20 gb indirp duraklattım 1691162897 PC den çok anlamıyorum bide
  6. E

Fazla GB kullanma sorunu

PC yi yeni sıfır aldım depolama 512 GB GTA5 104 gb daha 78 GB indi fakat depolamada 357 GB kullanıldı 118 GB boş diyor hiçbirşey yüklemeddiğime rağmen bunun sıkıntısı ne acaba?
  7. E

İnternet sorunu çözemiyorum

Laptop değil
  8. E

İnternet sorunu çözemiyorum

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım kurdum açtım internete bağlanmam gerekiyor ağ ve İnternet ayarlarında wifi gözükmüyor 1 gündür araştırıyorum bulamıyorum! Nasıl cozebilirim?
  9. E

Epic games hatası alıyorum!

Aga gerek kalmadı başka hesap ve başka bir telefondan aldım
  10. E

Yardım Epic games hatası alıyorum !

Arkadaşlar ben gta5 almak istiyorum şuan epic games te 275 TL indirimde yalnız "Talebin işlenirken bir sorun oluştu müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" diyor bunun çözümü ne
  11. E

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim
  12. E

Denedim olmadı bulunduğun ülke hesabınla ilişkili degil dedi
  13. E

Sıkıntı olmazmı hocam?
  14. E

Öneri Klavye önerisi Max 1000tl

https://www.hepsiburada.com/rampage-titan-k9-siyah-usb-gkkuai-renkli-aydinlatmali-q-standart-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000A6LCU?magaza=Sarfnet&url_src=and-product-detail Şuanda ben bunu yeni aldım gayette memnunum tavsiye ederim
  15. E

Arkadaşlar ben gta5 almak istiyorum 275 TL indirimde yalnız " Talebin işlenirken bir sorun oluştu lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" diyor bunun çözümü ne
Geri