eko ekocan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ PC Donuyor ve ses Takılı kalıyor

Arkadaşım sistem nedir cpu ram anakart ekran kartı power sistem bir bütün ezbere iş olmaz
  2. E

İNTEL H510 onboard nasıl açarım ?

İşlemci alakalı bir şey yapamazsın 10400f F seri ekran kartı olmayan cpu demek duzlerde 10400 olsaydı görüntü alabilirdin Yenisini alabilirsin oda çok mantıklı olmaz ramleri tek tek denedin mi?
  3. E

İNTEL H510 onboard nasıl açarım ?

Ekran kartı yoksa görüntü alamasın 10400 olsa görüntü alırdın ama 10400f olunca görüntü alamazsın 1763553774 R Ramleri kontrol et tek tek sök öyle dene
  4. E

❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

Kasayı yatırdık mı dik ekran kartı oluyor para vermeye gerek yok
  5. E

40W Kablosuz Soundbar 1,099 TL (MİGROS) (Bluetooth 5.3 & AUX & USB & TF Kart)

optik ses çıkışı var mı yada girişi, Optik ses çıkışı olsa ki yok kablosuz ve 3,5 mm jakla bağlantısı var
  6. E

🔥İndirim Roborock Q8 Plus Robot Süpürge 🔥13.999₺ ( Dip Fiyat + 9 Taksit )

Bu süpürge alınır mı alicam ama bana pekte mantıklı gelmiyor
  7. E

❌İndirim Bitti! Botech WZONE 4K Media Player 8 GB 1518TL

Arkadaşım hiremco uydulu TV box cihazı var 64 GB bellek var g31 ekran kartı var 3700 tl vede 6 taksitle canavar gibi cihaz 1500 tl gaz tenekesi vermek mantıklı değil yapmayın bu paralar bu cihazlara verilmez bütün lisanslar var güncelleme alıyor ucuz diye her şey alinmaz
  8. E

Ben 4gb lık ramleri olan cihazları alsın istiyorum 2 GB nerede kaldı bizim gibi 3 dünya ülkelerine gelir
  9. E

Sıkıntı yaratır en az 4gb Ram olması lazim
  10. E

🔥İndirim Ugreen ürünlerinde indirim

Kullanma ben kayıt bile olmadan mail yazdım sonuç 3 gün üst üste saldıra uğradım mail açmaya çalıştılar brezilya ve amerikadan saldırı oldu hiçbir yere mail adresimi girmedim oturumu açmaya çalıştılar devamlı ikaz geldi
  11. E

2gb Ram var alınmaz
  12. E

❌İndirim Bitti! DIGITAL Isı Göstergeli Beyaz-Siyah Kule Tipi Soğutucu 999TL

Bana soğutma Lazım derece değil görsellik önemi yok
  13. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Roborock Q8 Akıllı Robot Süpürge 9999₺

2000 tl lik kuponu kullanmak hayal 20000 tl alışveriş istiyor
  14. E

🔥İndirim Trendyol Peşin Fiyatına 12 Taksit

İndirim oldu mu taksit düşüyor en fazla 3 taksit maşallah koltuk fiyatlarında uçuyor yere inen yok
Geri