eko ekocan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

3 sene gittim geldim şuan silopi cozre arası iyi Mardin cozre arası kötü bu sene kar yağdı hepten kötüdür sen birde silopi içini gör 3 senede 3 defa alt takım yaptım ipekyolu hariç ilçe yan sokaklar berbat
  2. E

Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

Mardin silopi arası alt takım düşmanı yol 1777900507 Mardin silopi arası alt takım düşmanı yol Artık izmirdeyim
  3. E

Arkadaşım ben 2 kasa getirdim 1650 km yol geldim rx 6600 vardı kasalar yatırdım yani yatık şekilde 1650 km getirdim tekrar geri götürdüm yanliz arabanin bagaj dip kısmına koymadım altta yumşak giyim valizleri koyup üstüne koydum 2 kasanın da ekran kartları üstündeydi hiçbir sey olmadı 200 km...
  4. E

❌İndirim Bitti! XPG 8GB (1x8GB D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 2399TL

2 el ne uğraşayım sıfır 2 yıl garantili birde yok test yap kargo ile uğraş gerek yok zaten yakında bu fiyatlara ram bulamiycaz bekleyin görün eylül gibi patlar bana göre
  5. E

❌İndirim Bitti! XPG 8GB (1x8GB D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 2399TL

Ben vatandan alırım 2300 tl alır geçerim lazım çünkü
  6. E

🔥İndirim İntel Core Ultra 5 225F İŞLEMCİ 🔥4.942₺

Almak mantıklı ama ddr5 ram yok ddr4 anakart varmi
  7. E

🔥İndirim MSİ MAG FORGE 320R WHİTE KASA 2899 TL

Alın güzel kasa gecen sene 2600 tl almıştım fiyat iyi
  8. E

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Kesinlikle alın çocuklar eskiden kulak içi samsung kulaklık kullanıyordu şimdi neredeyse heryerde bu kulaklığı kullanıyor lar rahat olması sesin yüksek ve net olması tercih sebeb leri O kadar para verdim samsung lara duruyor pc de kullanıyorlar şarj biterse kurtarıcı
  9. E

Razer Seiren V2 Pro Mikrofon 3.169TL

V3 Mini yeter ne yapacaz naklen yayin mı yapacaz işimizi görür
  10. E

❌İndirim Bitti! 🔥Creative Sound Blaster G3 24Bit Ses Kartı 1143 TL 🔥

Geçen sene aldım diyecektim konu hortlamış
  11. E

MSI 24 inc 100 hz 1 ms amazon depo 2735₺ 🔥🔥

Ekledim Düşmedi
  12. E

Çözüldü✓ 17.500₺ Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC aldım, iyi mi?

Kiralık iban nasıl oluyormus valla hiç duymadım bu nasıl iş
  13. E

Vatan Bilgisayar Outlet Teşhir Ürünler

1 yıl hep calımış tv hem full herşeyı acık
  14. E

Vatan Bilgisayar Outlet Teşhir Ürünler

Avrupada cpu lar %50 indirim var yanında bazen anakart bile veriyorlar bizde hersey %50 arttı neden kufur ederdim ama yasak
Geri