Bedavaya sitelerine trafik kaynağı yaratıyorlar. Sayfayı sürekli yeniliyorsunuz aynı anda binlerce kişi siteye giriyor ve google reklamına parasını verseler bu kadar doğal trafik alamazlar...
İtopya çağrı merkezini aradım şuan 20. dakikaya geldim halen bana sıra gelmedi sayfayı yeniliyorum aynı zamanda şuan stoklar tükendi durumuna geçti ve çağrı merkezi şimdi açtı telefonu diyor ki sayfayı yenileyin stok bitti... İnadına fazlasını verip başka yerden alırım yine bunlara para...
Benm bunu almıştım geçen yıl 3000 TL ye gaming gecesinden memnunum güzel
https://www.incehesap.com/xpg-kyber-750g-bkceu-750w-80-gold-120mm-gaming-power-supply-fiyati-75023/
Bende 625 TL puan vardı temsilci puanların son kullanım tarihini 31 temmuz demişti bende harcadım meğer 25 ağustosta kadar geçerliymiş ve böyle bir kampanya yaptılar....
VB sitesinden LG satın almıştım Ultra HD sonrasında araştırdım reddit yabancı yazarları araştırdım o modelle ilgili neler yazmışlar diye çok satılan bir model ama herkes yerin dibine gömmüş. Panelleri eski tip paneller olduğunu renk kalitesi çok kötü olduğunu falan markaya boşa para vermemek...
3 ay önce 32 gb ddr5 rami nasıl o fiyata gördün?
3 ay uzun süre değil sonuçta teknolojik alet dünya çağ mı atladı da her halta fiyat arttırıyorlar?
Umarım forum kullanıcıları gördüğü her 100 TL'lik indirim etiketini indirim diye paylaşmaz. Saçma sapan konular bence forumu meşgul etmekten başka...
Huawei GT 4 aldım pyiasası 7-9k arası ben 2.300 TL ye aldım cihaz bugün ulaştı sıfırdan farksız çok temizdi çok beğendim ekranda veya kasa da çizik değil toz bile yok. Teşekkürler Vatan Bilgisayar!