içi hiç açılmamış olmasına rağmen sıcaklık değerleride iyi hak ettiği en tepe fiyat 8.5
bu fiyat bile fazla ama sıcaklıkları iyi
gerisi size kalmış kart sizin sonuçta
hocam son zamanlarda direk nvdia nın piyasası deli gibi şişti amd piyasası halen iyi durumda
örneğin 6700xt ler 9 10 k arasına pazarlıksız buluna biliyor gidip 6700xt ile 3060 ti nin karşılaştırma vidyolarını izleye bilirsiniz
fark eder 3200 ün altına asla düşmeyin
3200 ile 3600 arasında 7 8 fps oynuyor düştükçe bu dahada aılıyor ve bellekler kesinlikle çift kanal olsun ddr4 te oda fps i etkiliyor
1774288344
hangi am4 işlemciyi alacağınıza bağlı
aslında ddr4 kanadında intel tercih etmek daha mantıklı am4 orta üst...
Bende elektirikli suvları çok inceledim test vidyolarınıda izledim togg v2 uzun menzil 400 ün üstünü göremiyor uzun yolda şehir içinde 440 lara kadar geliyor ısı pompası yok togg da
Ben kia ev3 alacam uzun yolda 490 500 arası bişey yapıyor klima genellikle açık şekilde yazılımsal olarak...
bende birçok kişinin yaşadığı konusunda hem fikirim
örneği vermemin nedeni yaşamayan larda olduğu için kronik sorun kategorisine girmeyeceğinden bahsettim
ben cw ye ucu açık bir konu demedim
zaten koşulsuz 14 günlük iade süresini bende biliyorum ama gidipte bu kartta cw var iade istiyorum derse iade olmaz
cw her insan için sorun teşkil etmez kimisi kullanır kimisi kullanmak istemez kısaca bu kişide kişiye göre değişe bilen bir sorundur bu yüzden...
kendiniz söylediniz zaten 'kullanıcı için kusur' ibaresi ucu çok açık bir konu ve kullanıcı için bir çokşey kusur olabilir görünüşünü beğenmemiştir veya verdiği performans hayal ettiğigibi olmamıştır bu gibi durumları kullanıcı kusur olarak tanımlayıp iade etti diylim bu duurmda bu teknik...
cw istemiyorsan üst model kartlara bakman gerekiyor
tabi ondada çıka bilir ama nispeten daha düşük
ek olarak satıcılar garanti konusunda perfomansınızı etkileyen veya kartı kullanmanızı engelleynen arza gibi durum lar için garanti açıyorlar veya fiziksel hasarlar için ama cw sesi bu...
4060 tan 6700xt ye geçerken üstüne para vermen mantıksız ikisininde piyasası hemen hemen aynı kartlar saf güç olarak 6700xt daha iyi ama fsr 4 desteği yok büyük bir sorun
4060 ta ise dlss 4 var rt performansı daha iyi ve daha az güç tüketiyor ama 8gb vrami var kartı 1080p de oyun oynuyorsanız...