https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-55p755-55inc-139-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html şu televizyonu buldum araştırdım biraz fakat burayada sormak istedim bu fiyata nasıldır sizce alınır mı ?? önerilere açıgım
eyvallah reis şuan evlilik sürecindeyim aslında o yüzden pek yüksek paralar verecek durumda degilim sırf o yüzden 70 80i geçmem zaten ama sırf yokuşta üzmesin diye 80cc diyorum yoksa ön kaldırcak makas atcak biri degilim zaten . Düşünceleriniz için eyvallah
Saathanede motorcular var onlardan bahsediyorsunuz dimi hocam
1750852575
B ehliyetim var günlük arabada sürüyorum zaten ama ehliyetler çok para o yüzden pek veresimede gelmiyo
Samsunda yaşıyorum yokuşlu yollarda oldugundan 50cc yetmeyecegini düşünüyorum aslında ama vergi olmaması ve sigorta zorunlu olmaması çok büyük artı biraz araştırınca 50cclerin 80cc olabildigini ve polislerinde pek birsey demedigini duyup ögrendim
Aklımdaki model mondial wing 50 önerir misiniz? ...
Hocam ben başvurdum ve askere gittim 3 aylık askerdim babam dedi zaten mahalleye fiber çekiyolar diye 1 ay sonrada beni aradılar fiber geldi ister misiniz diye . Evet istiyorum dedim ama internet benim üzerimeydi askerde oldugumdan öncelikli olarak işaretleyip ertelediler. Askerden geldim 5 gün...
Yoo aynen hocam zaten bende onu söylemek istedim arkadaşa destekliyor diye illa o hızı alamayabiliyorsun kablolar çok önemli bu konuda bende yeniden 0 fiber kablo sistemi döşenince almaya başladım 100 120mb veriyor normalde 100mb anlaşma ama kablolar iyi diye 120 150ye çıktıgı bile oluyor
Hocam bu durumun benzerini bende yaşadım. 75 hız alacagım söylendi bana altyapıya bakarak 75 baglandı bana ttnetten geçmiştim türknete fakat internet devamlı kopuyordu bende turkneti arayıp saha elemanına baglandım ve binanın kabloların eski oldugunu 50mb anca alabilecegini 75 istersen böyle...
Hocam iş arabası olarak 2024 1.3dizel egea var bende ev arabası olarak 2024 1.4 benzin egea cross var sana şunu söyliyim eger 1.6 alabiliyorsan net egea cross al arada o kadar fark varki sana anlatamam diyeceklerim bu kadar
1743600041
Hani motor olarak demiyorum bak kullanış konfor olarak çok...