Ekrem solak isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kan verme korkusunu nasıl yenerim

Yapacak bişey yok elbet birgün geçer inşallah
  2. E

El üstünden vermek hem daha çok acı verici diye biliyorum hemde ben tam odak bakarsam heralde bayılırım 1774205243 .
  3. E

Yokki manitam 1774133485 Bu başka bir boyut
  4. E

öcelikle sanada hayırlı bayramlar hocam normal hastane olsa korkum daha az olucak ama kan alırsam muhtemelen ek binasında alıcaklar orasıda baya kötü hastaneye göre ek bina idare eder ama ana binanın yanında hiç gibi
  5. E

zaten sıkıntı bende değildi bende zargana sayılırım ozamanki tecrübesiz işini bilmez hemşireler sol kolumda damarı bulup beceremedikleri için zaten sağ kola geçtiler diye hatırlıyorum bundan en fazla 1sene önce bir şikayette doktora gittim kan tahlili istedi bende korka korka verdim acı ilk...
  6. E

merhabalar ben 16 yaşındayım ama kan vermekten hayla korkuyorum mesela aşı olurum ama hiç korkmam sadece ufak bir heyecanlanırım en son kan verdiğimde çok heycanlanmıştım sağ olsun hemşire profesyoneldi hiç hissettirmedi bile aslında olay çok eskiden sağlık ocağındaki işini bilmez hemşireler...
  7. E

A101 migros dan Logitech g29 + shifter alınır mı?

Oyüzden g923 de almak istiyorum bütçem 17.000 TL varsa güvendiğin bir yer söyle bende alayım g923
  8. E

A101 migros dan Logitech g29 + shifter alınır mı?

Merhabalar ben Logitech g29 shifter almak istiyorum bütçem 17.000 tl migros ve a101 de bu fiyata buldum alınır mı?
  9. E

CraftRise CLIENT virüslü mü ?

Virüs yok olum ne yaşıyonuz
  10. E

İstanbul ticaret odası mesleki ve teknik Anadolu lisesi nasıl

Merhabalar ben LGS ye gireceğim az kaldı çok yüksek alacağımı düsünmüyorum çünkü matematik kötü en fazla 10 soru çözerim kaç yanlış kaç doğru bilemiyorum ama Türkçe ve İngilizce hariç diğer inkılap ve dinim iyi feni de çalışırsam biraz daha iyi olur muhtemelen 387 alamicam bilişimde okumak...
  11. E

Artçı depremler ne zaman biter

Bunu dikkate alıp şimdiden kentsel dönüşümü arttırmamız lazım bunu uyarı olarak gördüm şahsen ben ama kimin umrunda çoğu bina çürük kolonlar desen Allah a emanet yani dikkete almak lazım
  12. E

haklısın bekleyip görücez
  13. E

Merhabalar 23 nisan günü istanbulda yaşadığımız depremden dolayı artçı depremler oluyor ne zaman biter ayrıca yaşadığımız bina iyi değil 1999 depreminden sağ kalmış 2 kere sağlamlaştırıldı ama durumu 2019 ve 23 nisandaki depremlerden dolayı bayağı hasar aldı ne zaman biter artçı depremler
  14. E

Hangi bölümü seçmeliyim

hemşirelik yerine jinekolog seçin gözünüz şenlensin
  15. E

Boşta CPU ısınması 80-90

bilgisayarının içinde sürüngenler ve benzeri varlıklar yuva mı kuradu aga one bir termla macuna falan bak 1744212152 pompamı en sevdiğim
Geri