Anladım ama demek istediğim şuydu;
Mesela bu paraya 15 yıllık porsche cayyane audi Q7 Range Rover Sport gibi üst düzey ve inanılmaz dolu arabalar da var
ya da diğer arkadaşların önerdiği gibi 6 7 yıllık x trail de var siz hangi tarafa sıcak bakıyorsunuz diye sormuştum.
Arkadaşlar merhaba 20 25K bantlarında beni uzun yıllar götürecek mümkünse ddr5 olan laptop ve ya masaüstü bir bilgisayar istiyorum
Eğer çok iyi bir fırsat varsa 30u görebiliriz.
Haklısınız hocam aslında ben de bunu düşünüyorum ancak yaşadığımız ülke ve şartları belli ne olacağını kestiremiyoruz o yüzden biraz şüphelerim var
1693768132
Hocam DDR5 e anakartlar intel tarafında 5K civarındaydı ramleri de daha pahalı diye biliyorum o yüzden pek yanaşmadım ancak olabilir
Hocam haklısınız ancak 2.el ile uğraşmak istemiyorum bu paraya rtx 3090 alınabilir ancak mining yapılmış olma olasılığı çok yüksek ve bende risk almak istemiyorum. Eğer 3 5 K fazlasına önerebileceğiniz başka bir sistem varsa onu da değerlendirebilirim.
Hocam 31K ediyor bu sistem
1693767107
Haklısınız hocam öyle yapınca hazır sisteme göre 2 3 K daha fazla para veriyorum ama en azından kaliteli ve istediğim parçaları kullanıyorum.
1693767122
Öneriniz için teşekkürler bunu da dikkate alıcam