Hocam psu konusunda açıkçası çok araştırmadan aldım.1000 watt yeterdi. Aslında max. 1000 tl ucuza gelirdi. Taksitte olunca bu fiyattan aldım. Kasa işi biraz zevk aslında benim için. Bunun tasarımı hoşuma gitti. İndirimde görünce aldım. Optimum ve hep indirim kovalayarak dizdim. Birde kurarsam...
Hocam rgb sevdasından başka bişey değil :) o sebeple xpg tercih ettim. Yoksa dediğiniz gibi 3500 tl lere patriot vardı malum sitede. İyi dileklerin için sağolasın.
1742407725
Çok sağol hocam oc yi deneyeceğim bakalım. Xpg hakkında olumsuz yorum okumadım pek :)
Merhaba Arkadaşlar Msi B850 tomahawk aldım. Bugün teslim aldığımda işlemci muhafaza plastiğinin yerinden çıkık olarak geldiğini gördüm. Bu bir problem yaratır mı?
Hocam merhaba bende sizin gibi x870e baktım. Sonra x870'e düştüm. Ardından B850 tomahawk aldım.
9800x3d ve 9070xt kombinasyonu yapacağım. Üst düzey port kullanımınız yoksa B850 tercihi mantıklı olabilir. Aradaki farkla diğer parçalar yükseltilebilir.
Hocam Msi b850tomahawk vatanda 10600tl ye düşmüştü. Belki onu değiştirebilirsin. Ben 850 aldım. Yada 9300 en11 de var. Link
Ram amazonda 4999 tl https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6B2JM7H/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1DBLD0ZJMTUXX&psc=1
Diğerleriiçin yorumum yok
Çok sağol hocam. Kasayı beğendiğim için bunu aldım. Psuyu 1000w alacaktım fiyatlar bu seviyedeydi indirimde görünce bunu aldım.
Anakart için farklı tercihin ne olurdu?