El capitan isimli üyenin son içerikleri

1. E

yardım techstorm exotic t28 pro titreşim modunu açma

techstorm exotic t28 pro titreşimi nasıl aktif edebilirim sabahtan beri bulamadım
  2. E

🔥İndirim Danone Laktozsuz Süt Uht 1l 19,98TL

tamam dkmfhdjkghjkfgf
  3. E

bak bir de bunu yazıp sonrasında bana savcılığa vereceğim seni diyor. Utanmaz
  4. E

eyvallah kanka sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama daha genç yapacak bir şey yok. Toyluğuna verelim
  5. E

verecek cevabın yok ha. ahahaha eğer gidip de bulunmazsan en adisin
  6. E

ben bombalamayı olayını sırf senin amerika her şeyi alır yener fikrini çürütmek için ortaya attım. bırak şu yaygaracılığı iki devletin kendi politikaları doğrultusunda aldığı kararlar bu ihanet dediğin olaylar bunun bugünki olayda almamız gereken tutumla alakası yok. yaygaracı herif gelmiş bana...
  7. E

bu boykot işinin sadece maddi boyutu yok, bir tutum almakla ilgili bir kamuoyu oluşması ile ilgili bunların da etkileri gelecekte görülür hem roma bir günde kurulmadı. Ayrıca bu kendi dışında herkesi her fikri aşağılamak, cahil görmek de acıansı bir durum ben sana farklı bir görüş sunuyorum hem...
  8. E

evet herkesin dilinde filistin meselesi yoktu hatta neredeyse unutulmuştu ama er geç yanlışını anladıysa insanlar ona göre bir tutum sergiliyorsa ne var bunda hem dediğin gibi neden filistinin üstüne bu kadar titrerken uygurlar için pek bir şey yapılmadı? Eğer senin umrunda olan cidden...
  9. E

neden kardeşim neden? Bu mevzuda iki taraf, israil ve filistin değil bu mevzu insan olup olmamakla alakalı, belki alıştık hep güçlünün yanında olmayı şu an nasıl bir tutum sergileyeceğiz bilemiyor olabilirsin ama bir tavır takınmak şart bu meselede. 1699639841 öncelikle ben buraya bir fikir...
  10. E

ya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim...
  11. E

Kaliteli Cat6 yada Cat7 10 metre kablo önerisi

esnaftan herhangi bir tane al fark etmez pek ben öyle yaptım
  12. E

ikinci el iphone 8 ne kadar eder

Almayı düşünüyorum bir fiyat söylersen
  13. E

ikinci el iphone 8 ne kadar eder

ne kdr dersin
  14. E

500 TL ye kadar kulak içi kulaklık önerisi

https://www.pttavm.com/qcy-ht05-melobuds-siyahtws-kulaklik-p-517338053?waw_keyword=Qcy%20ht05 Bu da aynısı değil mi kanka
  15. E

500 TL ye kadar kulak içi kulaklık önerisi

hocam alıcam da 599 diyor be zaman iner en erken 9 haziranda mı
Geri